search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 05:49
MENU CLOSE

ΗΠΑ: Τον σκότωσε γιατί τον ενοχλούσε ο ήχος των sms!

14.01.2014 14:50
ΗΠΑ: Τον σκότωσε γιατί τον ενοχλούσε ο ήχος των sms! - Media

Συνταξιούχος αστυνομικός πυροβόλησε μέσα σε κινηματογράφο ένα ζευγάρι επειδή τον ενοχλούσε ο ήχος των μηνυμάτων του κινητού τους τηλεφώνου! 

 
Σκηνές τρόμου εκτυλίχθηκαν σε κινηματογράφο βόρεια της Τάμπα στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών, όταν συνταξιούχος αστυνομικός πυροβόλησε και σκότωσε έναν 43χρονο άνδρα επειδή τον ενοχλούσε ο ήχος που έκανε με το κινητό του τηλέφωνο καθώς το θύμα έστελνε γραπτά μηνύματα.
 
Η εκπρόσωπος του σερίφη, Μέλανι Σνόου, είπε ότι δύο ζευγάρια παρακολουθούσαν τη ταινία που προβαλλόταν στον κινηματογράφο όταν ο 73χρονος Κέρτις Ριβς ζήτησε από τον Τσαντ Όουλσον να σταματήσει να χρησιμοποιεί το κινητό του τηλέφωνο.
 
Εκείνος αρνήθηκε και ο Ριβς άρχισε να πυροβολεί. Ο Όουλσον και η σύζυγός του μεταφέρθηκαν στο τοπικό νοσοκομείο όπου 43χρονος υπέκυψε στα τραύματά του. Τα τραύματα της γυναίκας δεν εμπνέουν ανησυχία.
 
Ο Ριβς συνελήφθη και κατηγορείται για δολοφονία δευτέρου βαθμού.

Photos: Reuters

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50