search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:58
MENU CLOSE

Απολογείται ο Κώστας Σακκάς

21.01.2014 05:27
Απολογείται ο Κώστας Σακκάς - Media

Την Τρίτη απολογείται, μετά την προθεσμία που ζήτησε και έλαβε ο κατηγορούμενος για υποθέσεις τρομοκρατίας, Κώστας Σακκάς.

Την Τρίτη απολογείται, μετά την προθεσμία που ζήτησε και έλαβε ο κατηγορούμενος για υποθέσεις τρομοκρατίας, Κώστας Σακκάς.
 
Ο Κ. Σακκάς συνελήφθη εκ νέου από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία καθώς αποτυπώματά του ταυτοποιήθηκαν με αποτυπώματα στη γιάφκα της οργάνωσης «Πυρήνες της Φωτιάς» στο Χαλάνδρι. Πρόκειται για την πρώτη γιάφκα που έχει εντοπιστεί από το 2009, στην οδό 25ης Μαρτίου.
 
Ο Κώστας Σακκάς, κατηγορούμενος για συμμετοχή στην οργάνωση, είχε μείνει προφυλακισμένος επί 31 μήνες, πολύ περισσότερο από το όριο προφυλάκισης.
 
Mετά από απεργία πείνας επί 38 ημέρες, το περασμένο καλοκαίρι είχε αντικατασταθεί η κράτησή του με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της απαγόρευσης μετακίνησης εκτός του νομού Αττικής, της υποχρεωτικής εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, της υποχρεωτικής διαμονής στην οικία που έχει δηλώσει ως κατοικία του, της απαγόρευσης οποιασδήποτε επαφής και επικοινωνίας με συγκατηγορουμένους του στην υπόθεση της οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» και χρηματική εγγύηση 30.000 ευρώ.
 
Πριν λίγες ημέρες συνελήφθη για παραβίαση των περιοριστικών όρων, καθώς δεν παρουσιάστηκε στο αστυνομικό τμήμα.
 
Στη δίκη του στο Τριμελές Αυτόφωρο υποστήριξε ότι βρισκόταν στο σπίτι φίλης του για τη γιορτή του πατέρα της και επειδή είχε πιει λίγο παραπάνω αποφάσισε να μείνει εκεί τη νύχτα.
 
Το δικαστήριο τον έκρινε αθώο για την παραβίαση των περιοριστικών όρων, όμως την Πέμπτη η Εισαγγελία άσκησε έφεση υπέρ του νόμου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:58