search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:04
MENU CLOSE

Κεδίκογλου: «Ο Τσίπρας συκοφαντεί την πατρίδα του»

25.01.2014 15:54
Η ΕΣΗΕΑ διέγραψε τον Σίμο Κεδίκογλου για το «μαύρο» στην ΕΡΤ - Media

Ότι «συκοφαντεί την πατρίδα του, αποσκοπώντας στην κατάργηση της FRONTEX και την αθρόα είσοδο παράνομων μεταναστών, όπως προβλέπει και το πρόγραμμα των περιθωριακών κομμάτων που τον στηρίζουν» κατηγορεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος,

 
 Ότι «συκοφαντεί την πατρίδα του, αποσκοπώντας στην κατάργηση της FRONTEX και την αθρόα είσοδο παράνομων μεταναστών, όπως προβλέπει και το πρόγραμμα των περιθωριακών κομμάτων που τον στηρίζουν» κατηγορεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, με αφορμή την επιστολή Α. Τσίπρα στον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Χέρμαν βαν Ρομπαί.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επισημαίνει, στην ανακοίνωσή του, ότι «η Ελλάδα είναι κράτος δικαίου, που σέβεται πλήρως τις διεθνείς υποχρεώσεις της και τα ανθρώπινα δικαιώματα, προστατεύοντας παράλληλα τα σύνορά της, που είναι και ευρωπαϊκά».

Σε απάντησή του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει «Αιδώς κ. Κεδίκογλου. Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει. Υπάρχουν και νεκροί».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:02