search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:50
MENU CLOSE

Έζησε την φαντασίωσή του

27.01.2014 22:00
Έζησε την φαντασίωσή του - Media

Για πολλά χρόνια ήταν δημοσιογράφος σε γαλλική εφημερίδα. Ειδικότητά του το λεγόμενο αστυνομικό ρεπορτάζ. 

Για πολλά χρόνια ήταν δημοσιογράφος σε γαλλική εφημερίδα. Ειδικότητά του το λεγόμενο αστυνομικό ρεπορτάζ.

Τόσο καιρό μέσα στους φονιάδες, τους κλέφτες και τους λοιπούς εγκληματίες, επηρεάστηκε. Είδαν πολλά τα μάτια του, άκουσαν πολλά τα αυτιά του, χιλιάδες σκέψεις πέρασαν από το μυαλό του.
 
Πιθανόν να πήρε και ιδέες από αυτά που κάλυψε ως μάχιμος ρεπόρτερ. Και αποφάσισε να περάσει στην απέναντι πλευρά του νόμου.
 
Ο 63χρονος άνδρας μπήκε το Σάββατο σε ένα κατάστημα, μεταμφιεσμένος με ψεύτικο μουστάκι, περούκα και γάντια. Έβγαλε από την τσέπη του ένα περίστροφο και με την απειλή του όπλου πήρε 7.000 ευρώ από το ταμείο. Για κακή του τύχη από το σημείο πέρασαν αστυνομικοί που περιπολούσαν στην περιοχή και τον συνέλαβαν άμεσα.
 
Μετά τη σύλληψη ο πρώην δημοσιογράφος ομολόγησε μια σειρά από ληστείες και εξήγησε ότι οδηγήθηκε στην λύση αυτή μετά από το διαζύγιο του που τον τσάκισε ψυχολογικά και οικονομικά αφού δυσκολευόταν να πληρώνει τη διατροφή και τα δίδακτρα για τον γιό του. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:50