search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:20
MENU CLOSE

Ληστεία μετά σεξουαλικής κακοποίησης

30.01.2014 22:00
Ληστεία μετά σεξουαλικής κακοποίησης - Media

Όταν μπουν ληστές σε ένα σπίτι και οι ένοικοι είναι μέσα, πολλά δεινά μπορούν να συμβούν.

Όταν μπουν ληστές σε ένα σπίτι και οι ένοικοι είναι μέσα, πολλά δεινά μπορούν να συμβούν.
 
Όταν ανοίγεις την πόρτα σου σε αγνώστους τα ξημερώματα πολλά κακά θα συμβούν.
Την Τετάρτη, στις 3 τη νύχτα, ένας κάτοικος του Μπράουνσβιλ στο Μαϊάμι άκουσε χτύπους στην πίσω πόρτα του σπιτιού του. Έκανε το λάθος να ανοίξει λίγο να δει ποιος είναι και δύο οπλισμένοι μασκοφόροι εισέβαλαν μέσα.
 
Αφού τον ακινητοποίησαν με την απειλή των όπλων, άρχισαν να του ζητάνε χρήματα. Ο ιδιοκτήτης του είπε ότι δεν είχε αλλά αυτό δεν τους έπεισε.
 
Άρχισαν να ψάχνουν σε διάφορα δωμάτια και ανέβηκαν στον πάνω όροφο όπου κοιμόταν η νύφη του. Την ξύπνησαν με τη βία και ο ένας την άρπαξε, έσκισε το νυχτικό της και αφού ξεκούμπωσε το παντελόνι του, έβγαλε έξω το όργανό του και άρχισε να την κοπανάει με αυτό στο πρόσωπο.

«Θέλω τα λεφτά σκύλα, που είναι τα λεφτά;» της έλεγε ενώ την χτυπούσε. Η 31χρονη γυναίκα κλαίγοντας του είπε ότι δεν είχε λεφτά μαζί της και για καλή της τύχη το μαρτύριο της τελείωσε εκεί.
 
Οι δύο τύποι άρπαξαν δύο τηλεοράσεις αξίας περίπου 600 δολαρίων και έφυγαν. Η αστυνομία θεωρεί ότι είχαν παρακολουθήσει την γυναίκα ή τον πεθερό της που είχαν πάει στην τράπεζα νωρίτερα και τους ακολούθησαν μέχρι το σπίτι.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50