search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:02
MENU CLOSE

«Τεράστια επιτεύγματα» βλέπει ο Ευ. Βενιζέλος

03.02.2014 11:32
Δηλώσεις Βενιζέλου μετά τη σύσκεψη στο Μαξίμου - Media

Για «τεράστια επιτεύγματα, τα οποία πρέπει να οδηγήσουν σε μια αναγνώριση των θυσιών του ελληνικού λαού και στη δρομολόγηση της οριστικής εξόδου από αυτή τη φάση στην οποία βρίσκεται η χώρα» έκανε λόγο ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος.

Για «τεράστια επιτεύγματα, τα οποία πρέπει να οδηγήσουν σε μια αναγνώριση των θυσιών του ελληνικού λαού και στη δρομολόγηση της οριστικής εξόδου από αυτή τη φάση στην οποία βρίσκεται η χώρα» έκανε λόγο ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας με δημοσιογράφους, μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό.
 
Ερωτηθείς για το εάν μικραίνει η απόσταση της ελληνικής πλευράς με την τρόικα, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης απάντησε πως κατά τη γνώμη του δεν θα έπρεπε να υπάρχει καμία απόσταση.
 
Στο πρώτο σκέλος της σύσκεψης, στο οποίο συμμετείχαν επίσης ο υπουργός Εθνικός Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος και ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης, τέθηκε το θέμα των Ναυπηγείων.
 
Για το θέμα αυτό ο κ. Βενιζέλος παρέπεμψε στον επίλογο της ομιλίας του στη συνεδρίαση της Βουλής που είχε πραγματοποιηθεί για το θέμα των Ναυπηγείων, επισημαίνοντας ότι η κυβέρνηση κινείται μέσα σε αυτό το πλαίσιο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:01