search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 04:09
MENU CLOSE

Απεργούν την Παρασκευή οι καθηγητές

05.02.2014 16:41
Απεργούν την Παρασκευή οι καθηγητές - Media

Πανελλαδικό συλλαλητήριο διοργανώνει την Παρασκευή η ΟΛΜΕ, στο πλαίσιο 24ωρης απεργίας που έχει προκηρύξει η Ομοσπονδία.

 
Πανελλαδικό συλλαλητήριο διοργανώνει την Παρασκευή η ΟΛΜΕ, στο πλαίσιο 24ωρης απεργίας που έχει προκηρύξει η Ομοσπονδία.
 
Η ΟΛΜΕ σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι στην κινητοποίηση θα λάβουν μέρος εκπαιδευτικοί από όλη τη χώρα και ζητά από τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκο Μητσοτάκη και τον υπουργό Παιδείας Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο να δεχθούν συνάντηση με την Ομοσπονδία.
 
Στη συγκέντρωση θα συμμετάσχουν και οι δάσκαλοι για τη διευκόλυνση των οποίων η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΔΟΕ) έχει κηρύξει τρίωρη στάση εργασίας τις τρεις τελευταίες ώρες της πρωινής βάρδιας και τις τρεις πρώτες ώρες της απογευματινής.

Στο μεταξύ την Παρασκευή εκδικάζεται στο Συμβούλιο της Επικρατείας η αίτηση ακύρωσης της διαθεσιμότητας των εκπαιδευτικών. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50