search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:07
MENU CLOSE

Συγκέντρωση τροφίμων για την Κεφαλονιά

05.02.2014 16:47
Συγκέντρωση τροφίμων για την Κεφαλονιά - Media

Συγκέντρωση τροφίμων τα οποία θα προσφερθούν σε όσους επλήγησαν από τον σεισμό στην Κεφαλονιά, διοργανώνει το ΠΑΜΕ καλώντας τους εργαζόμενους να απευθυνθούν στα σωματεία τους και να συμβάλλουν καθοριστικά σε αυτή την προσπάθεια.

 
Συγκέντρωση τροφίμων τα οποία θα προσφερθούν σε όσους επλήγησαν από τον σεισμό στην Κεφαλονιά, διοργανώνει το ΠΑΜΕ καλώντας τους εργαζόμενους να απευθυνθούν στα σωματεία τους και να συμβάλλουν καθοριστικά σε αυτή την προσπάθεια.
 
Στην ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ αναφέρει ότι τα τρόφιμα δεν θα πρέπει να χρειάζονται ψυγείο, ενώ αναφέρει ότι θα πρέπει να συγκεντρωθούν και τα παρακάτω υλικά:
 
1η Κατηγορία

 
Οινόπνευμα λευκό, πάνες για ανθρώπους μεγάλης ηλικίας, πάνες για παιδιά, υποσέντονα μιας χρήσης, χαρτί υγείας, χλωρίνες, γάζες Άκοπες, φυσιολογικούς ορούς 1000 ml, Betadin solution, Betadin scrable και γάντια μιας χρήσης μέγεθος small. 
 
2η Κατηγορία – Τρόφιμα
 
Γάλα εβαπορέ, φρυγανιές, άνθος αραβοσίτου βανίλια, κομπόστες, ζάχαρη και ντοματοπολτός,
 
ΔΙΑΦΟΡΑ
 
Πλαστικά ποτήρια, πιρούνια, κουβέρτες, κλινοσκεπάσματα και ράντζα. 
Στη συγκέντρωση τροφίμων καλεί και το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατ/κού Κέντρου Ζακύνθου όλα τα σωματεία δύναμής του, καθώς και τα υπόλοιπα σωματεία ιδιωτικού και δημόσιου τομέα και οι φορείς του νησιού.
 
«Δηλώνουμε έτσι την έμπρακτη αλληλεγγύη μας στο γειτονικό μας νησί και την εργατική του τάξη που έχει πληγεί από το σεισμό αλλά και από την εγκληματική αδιαφορία της συγκυβέρνησης σήμερα αλλά και των προηγούμενων κυβερνήσεων, που αντιμετωπίζουν την ανθρώπινη ζωή ως κόστος και κατ’ επέκταση δεν μεριμνούν για την αντισεισμική θωράκιση της χώρας. Η συγκέντρωση τροφίμων, νερού και κλινοσκεπασμάτων θα γίνεται καθημερινά, εκτός Σαββατοκύριακου, στο Εργατ/κό Κέντρο (Ευγενίδου 5) και ώρες 09:00 – 13:00 μ.μ.» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Εργατικό Κέντρο.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:03