search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:30
MENU CLOSE

Χαμός με τον εραστή του Χόφμαν – ζητά 50 εκ. δολάρια από περιοδικό

06.02.2014 07:05
Χαμός με τον εραστή του Χόφμαν – ζητά 50 εκ. δολάρια από περιοδικό - Media

Το να ζητήσει κανείς από τα σκανδαλοθηρικά έντυπα να σεβαστούν τη μνήμη ενός νεκρού είναι ουτοπικό. Ο θάνατος του Φίλιπ Σέϊμουρ Χόφμαν ήταν το έναυσμα ώστε διάφορα έντυπα να ξεσπαθώσουν και να βουτήξουν βαθιά στην προσωπική του ζωή –αυτό βλέπετε, πουλάει τώρα..

Το να ζητήσει κανείς από τα σκανδαλοθηρικά έντυπα να σεβαστούν τη μνήμη ενός νεκρού είναι ουτοπικό. Ο θάνατος του Φίλιπ Σέϊμουρ Χόφμαν ήταν το έναυσμα ώστε διάφορα έντυπα να ξεσπαθώσουν και να βουτήξουν βαθιά στην προσωπική του ζωή –αυτό βλέπετε, πουλάει τώρα..
 
Στο σημερινό τεύχος του «National Enquirer» το περιοδικό ισχυρίζεται ότι έχει συνέντευξη του Ντέϊβιντ Μπαρ Κατζ, του κρυφού εραστή του αποθανόντος ηθοποιού. Ο Κατζ είναι σεναριογράφος και φέρεται, σύμφωνα με δημοσιεύματα, να μηνύει το περιοδικό για ανακριβή – ψευδή πληροφόρηση, καταθέτοντας μήνυση και ζητώντας αποζημίωση 50.000.000 δολαρίων!
 
Ο Κατζ είναι ο άνθρωπος που βρήκε νεκρό τον διάσημο ηθοποιό στο σπίτι του στο Γουεστ Βίλατζ  της Νέας Υόρκης. Στο περιοδικό εξομολογείται ότι διατηρούσε κρυφή σχέση με τον Χόφμαν: «Είμασταν ερωτευμένοι και είχαμε σχέση» δηλώνει στο περιοδικό και συμπληρώνει ότι αυτή η σχέση επιτάχυνε τον χωρισμό με την Μίμι Ο’ Ντόνελ.

Ο ηθοποιός δεν έκανε γνωστή την ερωτική του ζωή και είχε πρόσφατα χωρίσει από την μητέρα των τριών παιδιών του με την οποία είχε ζήσει 14 χρόνια.
 
Το περιοδικό αναφέρει ότι ο Κατζ γνώριζε τα προβλήματα του φίλου του. «Είδα τον Φίλιπ να παίρνει ηρωίνη πολλές φορές αλλά δεν πίστευα ότι ήταν τόσο εξαρτημένος…τον είδα να παίρνει ηρωίνη το βράδυ πριν πεθάνει». Μια δήλωση που μόνο οι ειδικοί και οι δικαστές θα μπορέσουν να αποτιμήσουν.

Ο Κατζ αρνήθηκε ότι έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό και δεν παραδέχεται ότι είπε τίποτα από όλα αυτά. «Το «National Enquirer» θα πρέπει να ντρέπεται, θα απευθυνθώ στη δικαιοσύνη» δήλωσε, βγαίνοντας από το σπίτι της Ο’ Ντόνελ.
 
 «Δεν τους μίλησα ποτέ, όλα αυτά είναι μακριά από την αλήθεια, καλέσαμε τους δικηγόρους να πάρουν τα μέτρα τους». Από την πλευρά του το περιοδικό επιμένει ότι η συνέντευξη έγινε στις 2 Φεβρουαρίου, την ημέρα θανάτου του Χόφμαν.

Φίλοι στη ζωή και συνεργάτες οι δύο άνδρες εργάζονταν μαζί αυτό το διάστημα σε ένα έργο. Ο σεναριογράφος μάλιστα μόλις πέθανε ο φίλος ανέβασε στο Facebook: «Ήταν τόσο όμορφος».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:29