search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:25
MENU CLOSE

Κίνα: Κατασκεύασε μια Λαμποργκίνι για τον εγγονό του

22.02.2014 17:27
Κίνα: Κατασκεύασε μια Λαμποργκίνι για τον εγγονό του - Media

Μόλις έξι μήνες χρειάστηκε ένας ηλικιωμένος αγρότης από την Κίνα για να συναρμολογήσει μια μινιατούρα  Λαμποργκίνι, για να την κάνει δωρο στον έγγονο του. 

Μόλις έξι μήνες χρειάστηκε ένας ηλικιωμένος αγρότης από την Κίνα για να συναρμολογήσει μια μινιατούρα  Λαμποργκίνι, για να την κάνει δώρο στον έγγονο του. 

Το μικρό όχημα κόστισε περίπου 600 ευρώ, έχει κανονική μηχανή και πολλά στοιχεία που πράγματι θυμίζουν το θρυλικό αμάξι.

Όπως αναφέρει η κινεζική εφημερίδα Zhengzhou, o αγρότης συναρμολόγησε το αυτοκίνητο χρησιμοποιώντας παλιές λαμαρίνες που διαμόρφωσε κατάλληλα. «Οδηγός» του, φωτογραφίες της Λαμποργκίνι που κατέβασε από το ίντερνετ.

Επίσης από το διαδίκτυο αγόρασε σήματα και αυτοκόλλητα για το μπροστινό και το πίσω μέρος του αυτοκινήτου.

«Είναι απλά ένα παιχνίδι για τον εγγονό μου, αλλά με αυτό μπορώ να τον πάω ακόμα και στο σχολείο. Είναι σαφώς προτιμότερο από ένα ηλεκτρικό ποδήλατο» δήλωσε χαρτακτηριστικά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50