search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:15
MENU CLOSE

Βιασμός μέσω διαδικτυακής παραγγελίας

03.03.2014 22:00
Βιασμός μέσω διαδικτυακής παραγγελίας - Media

Το Ντάρτμουθ είναι ένα πανεπιστήμιο όπου μέχρι τώρα φημιζόταν για το υψηλό επίπεδο των σπουδών του και των φοιτητών του.

Το Ντάρτμουθ είναι ένα πανεπιστήμιο όπου μέχρι τώρα φημιζόταν για το υψηλό επίπεδο των σπουδών του και των φοιτητών του.

Τώρα, έγινε διάσημο και για την βλακεία (ή την αρρωστημένη έμπνευση) ενός εκ των σπουδαστών.

Το Πανεπιστήμιο διατηρεί μια σελίδα μηνυμάτων μόνο για τους φοιτητές του, ένα άτυπο είδους εσωτερικό Facebook. Πρόσβαση στη σελίδα αυτή έχουν αποκλειστικά οι σπουδαστές του πανεπιστημίου οι οποίοι μπορούν να ανεβάζουν θέματα που τους ενδιαφέρουν και να σχολιάζουν.

Πρόσφατα, ένας εξ αυτών, ανάρτησε μια «αγγελία βιασμού» που αφορούσε μια συγκεκριμένη πρωτοετή φοιτήτρια. Η αγγελία είχε το όνομα της κοπέλας, σε ποια φοιτητική εστία μένει και περιείχε το μήνυμα «απαιτήστε να σας κάνει στοματικό έρωτα. Αν αρνηθεί, αναγκάστε τη».

Η κοπέλα έκανε το λάθος μετά το «ανέβασμα» της αγγελίας να πάει σε πάρτι σε μία άλλη φοιτητική εστία του πανεπιστημίου όπου και διάφοροι φοιτητές, παρακινημένοι από το μήνυμα και σε συνδυασμό με την κατανάλωση αλκοόλ και ουσιών, της επιτέθηκαν σεξουαλικά.

Η κατάσταση ξέφυγε και ευτυχώς για την φοιτήτρια βρέθηκαν κάποιοι πιο ψύχραιμοι και λογικοί οι οποίοι απέτρεψαν τον βιασμό της από το ανεγκέφαλο τσούρμο. Το θέμα πήρε διαστάσεις μετά από καταγγελία της κοπέλας και έγινε σούσουρο στο Facebook και τα λοιπά social media.

Το Πανεπιστήμιο αναγκάστηκε να προβεί σε μέτρα και προχώρησε σε σύλληψη του φοιτητή που είχε αναρτήσει την «αγγελία βιασμού» αλλά ακόμη δεν έχει βρει τρόπο ώστε να ελέγχει τι ακριβώς γράφουν οι φοιτητές του στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50