search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:33
MENU CLOSE

Καλύτερα Δήμαρχος παρά βουλευτής, αποφάσισε ο Άρης

26.03.2014 10:40
Ο Σπηλιωτόπουλος δεν θέλει τζαμί μέσα στην Αθήνα - Media

Την παραίτησή του από την βουλευτική έδρα ανακοίνωσε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, λέγοντας ότι «όταν δίνεις την ψυχή σου για την Αθήνα δεν έχεις την πολυτέλεια παρά να παραιτηθείς από το βουλευτικό σου αξίωμα».

 
«Αθήνα μπορείς» είναι η ονομασία του συνδυασμού του Άρη Σπηλιωτόπουλου με έμβλημα τη νεραντζιά, που παρουσίασε σήμερα στον πολυχώρο HUB στα Πετράλωνα. Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων δήλωσε μάλιστα την παραίτησή του από την βουλευτική έδρα λέγοντας ότι «όταν δίνεις την ψυχή σου για την Αθήνα δεν έχεις την πολυτέλεια παρά να παραιτηθείς από το βουλευτικό σου αξίωμα»

Στην σύντομη ομιλία του καταφέρθηκε εναντίον του Γιώργου Καμίνη λέγοντας ότι είναι εξαφανισμένος από τα προβλήματα της πόλης και κατηγορώντας τον ότι δεν εκμεταλλεύτηκε τα περιθώρια που υπήρχαν και άφησε την Αθήνα στην μιζέρια εν αντιθέσει με τους γειτονικούς δήμους όπως ο Πειραιάς ή το Περιστέρι.
 
Ανέφερε ακόμη ο Α. Σπηλιωτόπουλος: «Στην ουσία είναι σαν να έχουμε δύο Αθήνες, την Αθήνα της εγκατάλειψης και την Αθήνα που δεν συμβιβάζεται. Η πρώτη είναι η Αθήνα της παρακμής, μία πόλη που ελπίζει στα ελάχιστα. Η άλλη είναι η Αθήνα που σχεδιάζει μία λύση με επίκεντρο τον άνθρωπο. Αυτή η πόλη πάνω απ όλα πληρώνει ακριβά την κρίση. Δεν αξίζει να κατεβάζουμε τον πήχη των προσδοκιών και να συμβιβαζόμαστε με το μίζερο και το γκρίζο».
 
Επιτέθηκε όμως και  κατά του Γαβριήλ Σακελλαρίδη για την επιλογή του να «ρυπάνει» με αφίσες τον Δήμο. Έδωσε δε ιδιαίτερη έμφαση στην ασφάλεια της πόλης ως προϋπόθεση της ελευθερίας ενώ τόνισε ότι δεν θα ανεχθεί την παρανομία και το παραεμπόριο. «Αυτό τελειώνει οριστικά και με απόλυτο τρόπο» δήλωσε.

Πρώτος επιλαχών για τη θέση του Άρη Σπηλιωτόπουλου στη Βουλή είναι ο νυν επικεφαλής των ΕΛΠΕ, Γιάννης Παπαθανασίου, ο οποίος σε ανακοίνωση του αναφέρει ότι δεν θα επιστρέψει στα βουλευτικά έδρανα.

Επόμενη στη σειρά είναι η Τάνια Ιακωβίδου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50