search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:36
MENU CLOSE

Συσπείρωση (!) επιχειρεί η ΔΗΜΑΡ

30.03.2014 21:00
oldphotosdhmar1390555352.jpg

Κάτω από την πίεση των τελευταίων δημοσκοπήσεων που δείχνουν τη ΔΗΜΑΡ να κινείται κοντά στο 2%, ποσοστό πολύ κάτω απ’ αυτό που δίνει τη δυνατότητα εκλογής ενός ευρωβουλευτή, κινείται η Αγίου Κωνσταντίνου. 

Κάτω από την πίεση των τελευταίων δημοσκοπήσεων που δείχνουν τη ΔΗΜΑΡ να κινείται κοντά στο 2%, ποσοστό πολύ κάτω απ’ αυτό που δίνει τη δυνατότητα εκλογής ενός ευρωβουλευτή, κινείται η Αγίου Κωνσταντίνου.

Ο Φώτης Κουβέλης επιχειρεί να ακυρώσει την προσπάθεια πολιτικής του κατάργησης μέσω των σεναρίων για την Προεδρία της Δημοκρατίας και σε μια διαρκή πολιτική κινητικότητα με στόχο τη συσπείρωση των ψηφοφόρων του 2012.

Έχοντας δίπλα του στελέχη από το στενό περιβάλλον του Γιώργου Παπανδρέου, όπως ο Χάρης Καστανίδης και η Μαριλένα Κοππά, που δεν δείχνει να σκορπούν ρίγη ενθουσιασμού στους ΔΗΜΑΡίτες, μετά τη Θεσσαλονίκη ο Φώτης Κουβέλης θα επισκεφτεί την Ήπειρο.

Στόχος είναι τόσο ο ίδιος όσο και στελέχη της ΔΗΜΑΡ να ξεχυθούν σε όλη την Ελλάδα προκειμένου να αντιστρέψουν την αρνητική εικόνα των δημοσκοπήσεων. Μάλιστα η ηγετική ομάδα επισημαίνει ότι δεν είναι τα ποσοστά της ΔΗΜΑΡ αυτά που εμφανίζονται στις δημοσκοπήσεις, απλώς οι πολίτες σ’ αυτή τη φάση δεν απαντούν με προθυμία ή αποκρύπτουν τις προθέσεις τους στις δημοσκοπήσεις, θεωρώντας ότι η εκλογική τους επίδοση θα είναι καλύτερη του αναμενομένου.

Ωστόσο η δημοσκοπική καθίζηση του κόμματος δημιουργεί δυσκολίες στη σύνταξη του ευρωψηφοδελτίου, αφού πολλά γνωστά στελέχη το σκέπτονται αν πρέπει να μετάσχουν, αναλαμβάνοντας το ρίσκο μιας αποτυχημένης εκστρατείας. Πάντως στελέχη που επιδίωξαν τη σύγκλιση και τη συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ επισημαίνουν με νόημα ότι το κόμμα μετά τις ευρωεκλογές πρέπει να αναλύσει τα αποτελέσματα των εκλογών και να καταλογιστούν ευθύνες για το αποτέλεσμα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:36