search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:46
MENU CLOSE

Αντιφασιστική πορεία στην Αχαρνών

31.03.2014 17:15
Αντιφασιστική πορεία στην Αχαρνών - Media

Αντιφασιστική διαδήλωση προς τον Άγιο Παντελεήμονα πραγματοποιούν μέλη της Κίνησης Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ).

 
Αντιφασιστική διαδήλωση προς τον Άγιο Παντελεήμονα πραγματοποιούν μέλη της Κίνησης Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ).
 
Διμοιρίες των ΜΑΤ έχουν σταματήσει την πορεία επί της Αχαρνών, προκειμένου να μη φτάσουν στον προορισμό τους όπου πραγματοποιεί εκδήλωση η Χρυσή Αυγή.
 
Η πορεία που διοργάνωσε η ΚΕΕΡΦΑ ξεκίνησε στις 18:00 από την ΑΣΟΕΕ με στόχο να εμποδίσουν συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής  στην Πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα.


 
Σε σχετική ανακοίνωσή της, η ΚΕΕΡΦΑ αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «οι νεοναζί πάνε στον Άγιο Παντελεήμονα σαν τους δολοφόνους που ξαναγυρνάνε στο τόπο του εγκλήματος. Επανέρχονται στη περιοχή όπου η Αστυνομία τους κάλυπτε σε πογκρόμ και επιθέσεις κατά των μεταναστών, αριστερών και αγωνιστών του κινήματος με εκατοντάδες μαχαιρώματα , εμπρησμούς και καταστροφές καταστημάτων και στεκιών. Στη περιοχή που με την ανοχή του Δήμου Αθήνας έκλεισαν τη παιδική χαρά στη Πλατεία. Εκεί που η Σκορδέλλη, οι Παπαβασιλείου και Περρής έστηναν  ενέδρες θανάτου με τα  τάγματα εφόδου που εισέβαλλαν σε σπίτια, έκαιγαν τζαμιά,  κατέστρεφαν μαγαζιά, μαχαίρωναν ανθρώπους γιατί το χρώμα τους ήταν σκούρο και όχι λευκό.
 
Η Αστυνομία και η κυβέρνηση τους κάνει ξανά πλάτες γα να χύνουν ρατσιστικό δηλητήριο και να βρωμίζουν το τόπο με ψέματα και αθλιότητες. Έχουν τις πλάτες των Πάλληδων που τους εξόπλιζαν, των Ρέστηδων και των Μαρινάκηδων που τους χρηματοδότησαν απλόχερα για να επιτίθενται στα συνδικάτα και την αριστερά. Το χρήμα που τους στηρίζει στάζει αίμα εργατών στη Ζώη, τα καράβια και τα εργοστάσια.
 
Οι δολοφόνοι νεοναζί είναι ανεπιθύμητοι στις γειτονιές μας. Θέλουμε να ζούμε πλάι- πλάι ντόπιοι και μετανάστες και να παλεύουμε για να αλλάζουμε την κοινωνία της φτώχειας και της εκμετάλλευσης».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50