24/02/2020 21:27:28

Βασιλική Σουλαδάκη: Στηρίζω την ΕΛΙΑ –ΠΑΣΟΚ διότι είναι ένα κόμμα με μεγάλη ιστορία

Βασιλική Σουλαδάκη: Στηρίζω την ΕΛΙΑ –ΠΑΣΟΚ διότι είναι ένα κόμμα με μεγάλη ιστορία - Media

Ένα εντελώς άφθαρτο αλλά συνάμα και νέο πρόσωπο είναι η Βασιλική Σουλαδάκη, η οποία κατεβαίνει ως υποψήφια ευρωβουλευτής με την Ελιά.

Στόχος είναι η ανασυγκρότηση του μόλις πριν δύο χρόνια ισχυρότερου μεταδικτατορικού ελληνικού κόμματος. Η ίδια ετοιμάζει το διδακτορικό της στο γεωπολιτικό θέμα «Ρωσία, ενέργεια και εξωτερική πολιτική».
 
Έχει εργαστεί στον τραπεζικό τομέα, στην αυτοδιοίκηση, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Ως αναπληρώτρια του Τομέα Εξωτερικής Πολιτικής και μέλος της Κ.Ε. του ΠΑΣΟΚ κατεβαίνει με ορμή υποψήφια στην ευρωλίστα της Ελιάς. Επισημαίνει ότι  στηρίζει την ΕΛΙΑ –ΠΑΣΟΚ διότι είναι ένα κόμμα με μεγάλη ιστορία και πολιτική πορεία. «Οι παρακαταθήκες» τονίζει «του Ανδρέα Παπανδρέου και κυρίως τα απλά στελέχη, μέλη, ο απλός πολίτης οπαδός, είναι οι στυλοβάτες αλλά και οι πρωτοπόροι στην διατήρηση, στην ανασυγκρότηση, στη νέα πορεία του ΠΑΣΟΚ».
 
Όσο για το  «λεφτά υπάρχουν» επισημαίνει ότι «έπαιξε καταλυτική επίδραση στις εξελίξεις. Όμως με μελαγχολία και οίκτο διαπιστώνεται σήμερα ότι οι εμπνευστές του «λεφτά υπάρχουν» την έχουν κάνει με ελαφρά πηδηματάκια σε άλλους πολιτικούς χώρους, μη αναλαμβάνοντας τις ευθύνες τους. Έτσι σήμερα αρμενίζουν αλλού, σφυρίζουν αδιάφορα, παριστάνουν τους άσχετους και επιχειρούν να γίνουν εμπροσθοφυλακή του «αντιμνημονιακού» αγώνα, αφήνοντας τα λάθη και τις παραλείψεις τους να ταλαιπωρούν το ΠΑΣΟΚ».  

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.