search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:06
MENU CLOSE

Βασιλική Σουλαδάκη: Στηρίζω την ΕΛΙΑ –ΠΑΣΟΚ διότι είναι ένα κόμμα με μεγάλη ιστορία

09.05.2014 17:51
Βασιλική Σουλαδάκη: Στηρίζω την ΕΛΙΑ –ΠΑΣΟΚ διότι είναι ένα κόμμα με μεγάλη ιστορία - Media

Ένα εντελώς άφθαρτο αλλά συνάμα και νέο πρόσωπο είναι η Βασιλική Σουλαδάκη, η οποία κατεβαίνει ως υποψήφια ευρωβουλευτής με την Ελιά.

Ένα εντελώς άφθαρτο αλλά συνάμα και νέο πρόσωπο είναι η Βασιλική Σουλαδάκη, η οποία κατεβαίνει ως υποψήφια ευρωβουλευτής με την Ελιά.

Στόχος είναι η ανασυγκρότηση του μόλις πριν δύο χρόνια ισχυρότερου μεταδικτατορικού ελληνικού κόμματος. Η ίδια ετοιμάζει το διδακτορικό της στο γεωπολιτικό θέμα «Ρωσία, ενέργεια και εξωτερική πολιτική».
 
Έχει εργαστεί στον τραπεζικό τομέα, στην αυτοδιοίκηση, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Ως αναπληρώτρια του Τομέα Εξωτερικής Πολιτικής και μέλος της Κ.Ε. του ΠΑΣΟΚ κατεβαίνει με ορμή υποψήφια στην ευρωλίστα της Ελιάς. Επισημαίνει ότι  στηρίζει την ΕΛΙΑ –ΠΑΣΟΚ διότι είναι ένα κόμμα με μεγάλη ιστορία και πολιτική πορεία. «Οι παρακαταθήκες» τονίζει «του Ανδρέα Παπανδρέου και κυρίως τα απλά στελέχη, μέλη, ο απλός πολίτης οπαδός, είναι οι στυλοβάτες αλλά και οι πρωτοπόροι στην διατήρηση, στην ανασυγκρότηση, στη νέα πορεία του ΠΑΣΟΚ».
 
Όσο για το  «λεφτά υπάρχουν» επισημαίνει ότι «έπαιξε καταλυτική επίδραση στις εξελίξεις. Όμως με μελαγχολία και οίκτο διαπιστώνεται σήμερα ότι οι εμπνευστές του «λεφτά υπάρχουν» την έχουν κάνει με ελαφρά πηδηματάκια σε άλλους πολιτικούς χώρους, μη αναλαμβάνοντας τις ευθύνες τους. Έτσι σήμερα αρμενίζουν αλλού, σφυρίζουν αδιάφορα, παριστάνουν τους άσχετους και επιχειρούν να γίνουν εμπροσθοφυλακή του «αντιμνημονιακού» αγώνα, αφήνοντας τα λάθη και τις παραλείψεις τους να ταλαιπωρούν το ΠΑΣΟΚ».  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:05