search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:35
MENU CLOSE

Ο Αλέξης Τσίπρας στο ντιμπέιτ για την προεδρία της Κομισιόν

15.05.2014 07:51
«Ή με μας ή με τους Μερκελιστές» δηλώνει ο Τσίπρας - Media

Με τη συμμετοχή του Αλέξη Τσίπρα εκ μέρους της Ευρωπαϊκής Αριστεράς, θα πραγματοποιηθεί απόψε, Πέμπτη στις 22:00, το ντιμπέιτ μεταξύ των υποψηφίων για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. 

Με τη συμμετοχή του Αλέξη Τσίπρα εκ μέρους της Ευρωπαϊκής Αριστεράς, θα πραγματοποιηθεί απόψε, Πέμπτη στις 22:00, το νέο ντιμπέιτ μεταξύ των υποψηφίων για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. 
 
Ειδικότερα, τις θέσεις τους θα αναπτύξουν οι: Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, υποψήφιος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Μάρτιν Σουλτς, νυν πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου και υποψήφιος των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών, Γκι Φέρχοφστατ, νυν επικεφαλής της ομάδας των Φιλελευθέρων Δημοκρατών και υποψήφιος του ίδιου κόμματος, Σκα Κέλερ υποψήφια του Κόμματος των Πρασίνων και Αλέξης Τσίπρας, πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος του Κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς
 
Η τηλεοπτική «μάχη» των υποψηφίων, που διοργανώνεται από την EBU και θα διαρκέσει μιάμιση ώρα, θα δοθεί στην αίθουσα της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στις Βρυξέλλες και ο Αλέξης Τσίπρας θα μιλήσει στα Ελληνικά.
 
Όπως είναι προγραμματισμένο, θα υπάρξει ταυτόχρονη διερμηνεία στις 23 επίσημες γλώσσες της ΕΕ και αναμετάδοση από τηλεοπτικούς σταθμούς χωρών της ΕΕ, καθώς και από το διαδίκτυο. Στην Ελλάδα θα μεταδοθεί από το κανάλι της Βουλής. Τη συζήτηση θα συντονίσει η Μόνικα Μαντζόνι, δημοσιογράφος, διευθύντρια του ιταλικού δημόσιου σταθμού RAI News24.
 
Το ντιμπέιτ θα μεταδοθεί επίσης και από τον ραδιοφωνικό σταθμό Στο Κόκκινο 105,5 καθώς και από το ertopen.com

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:35