search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 05:58
MENU CLOSE

Φραστικό επεισόδιο Μιχαλολιάκου-Μαρινάκη

18.05.2014 16:50
Διαψεύδουν την φραστική αντιπαράθεση Μαρινάκη – Μιχαλολιάκου - Media

Φραστικό επεισόδιο μεταξύ του δημάρχου Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκου και του Βαγγέλη Μαρινάκη σημειώθηκε το απόγευμα σε εκλογικό κέντρο της οδού Τζαβέλα στην Καστέλλα στον Πειραιά.

Φραστικό επεισόδιο μεταξύ του δημάρχου Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκου επικεφαλής του συνδυασμού «Μας Ενώνει ο Πειραιάς» και του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός και υποψήφιου δημοτικού συμβούλου Βαγγέλη Μαρινάκη με τον συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη «Πειραιάς Νικητής», σημειώθηκε το απόγευμα σε εκλογικό κέντρο της οδού Τζαβέλα στην Καστέλλα στον Πειραιά.
 
Είχε προηγηθεί διαπληκτισμός υποψηφίου δημοτικού συμβούλου του συνδυασμού του Βασίλη Μιχαλολιάκου με υποστηρικτές του συνδυασμού του Γιάννη Μώραλη και στο σημείο έσπευσε άμεσα δύναμη της ομάδας ΔΙΑΣ.

Σύμφωνα με την αστυνομία το συμβάν έληξε χωρίς να δοθεί συνέχεια.
 
«Σήμερα ο Πειραιάς αλλάζει επίπεδο. Καλώ όλους τους Πειραιώτες να συμμετέχουν, μαζί μας, για έναν καλύτερο Πειραιά, έναν Πειραιά που θα αξίζει στους Πειραιώτες, για να δούμε ξανά περήφανους τους Πειραιώτες. Εύχομαι ό,τι καλύτερο» δήλωσε νωρίτερα ο Βαγγέλης Μαρινάκης ασκώντας το εκλογικό του δικαίωμα στο 20ο Δημοτικό Σχολείο Πειραιά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50