search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:00
MENU CLOSE

Πιστοποίηση Tier III για το Data Center της COSMOTE από το Uptime Institute

20.05.2014 07:32
Πιλοτικές δοκιμές δικτύου 4G+ για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την COSMOTE - Media

Πιστοποίηση κατηγορίας Tier III έλαβε η COSMOTE για το IT Data Center στην Αχαρνών από τo Uptime Institute, έναν από τους κορυφαίους φορείς πιστοποίησης διαθεσιμότητας υποδομών Data Center παγκοσμίως.

Πιστοποίηση κατηγορίας Tier III έλαβε η COSMOTE για το IT Data Center στην Αχαρνών από τo Uptime Institute, έναν από τους κορυφαίους φορείς πιστοποίησης διαθεσιμότητας υποδομών Data Center παγκοσμίως. Η πιστοποίηση Tier III (Concurrently Maintainable) επιβεβαιώνει ότι ο σχεδιασμός των υποδομών του Data Center της COSMOTE έχει γίνει με τέτοιο τρόπο ώστε να εξασφαλίζεται σε μέγιστο βαθμό, η συνέχεια της λειτουργίας του έναντι οποιασδήποτε βλάβης έχει να κάνει με τις βασικές του υποδομές (ηλεκτρικές παροχές, κλιματισμό κ.λ.π.).
 
Πρόκειται για την πρώτη πιστοποίηση στην Ελλάδα, για αναβάθμιση υφιστάμενου Data Center, η οποία πραγματοποιήθηκε χωρίς να διακοπεί η λειτουργία του. Παράλληλα με το έργο του IT Data Center της Αχαρνών, συνεχίζουν να υλοποιούνται αντίστοιχα έργα για την ασφαλή και απρόσκοπτη λειτουργία των υποδομών, σε κρίσιμους χώρους δικτύου του Oμίλου ΟΤΕ.
 
Με δεδομένη τη σημαντικότητα του Uptime Institute στο χώρο της βιομηχανίας των Data Centers, η συγκεκριμένη πιστοποίηση αναδεικνύει την ποιότητα των υποδομών του Ομίλου ΟΤΕ και χαρακτηρίζει τη φιλοσοφία που τον διακρίνει αναφορικά με την ασφάλεια λειτουργίας των κρίσιμων εγκαταστάσεων του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:58