search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:00
MENU CLOSE

Γ. Σακελλαρίδης: «Στον β` γύρο δεν κυριαρχεί η αριθμητική αλλά το όραμα για την Αθήνα»

22.05.2014 07:55
Σακελλαρίδης: Γιατί δεν συμφωνήσαμε στο κοινό ανακοινωθέν (Video) - Media

Αισιόδοξος ότι την Κυριακή θα είναι ο νέος δήμαρχος Αθηναίων εμφανίζεται ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης σε συνέντευξή του στη διαδικτυακή τηλεόραση του ΑΠΕ-ΜΠΕ, υποστηρίζοντας ότι στον β' γύρο των εκλογών «δεν κυριαρχεί η αριθμητική αλλά το όραμα» για την Αθήνα.

 
Αισιόδοξος ότι την Κυριακή θα είναι ο νέος δήμαρχος Αθηναίων εμφανίζεται ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης σε συνέντευξή του στη διαδικτυακή τηλεόραση του ΑΠΕ-ΜΠΕ, υποστηρίζοντας ότι στον β' γύρο των εκλογών «δεν κυριαρχεί η αριθμητική αλλά το όραμα» για την Αθήνα.

«Είμαι πολύ αισιόδοξος γιατί ξέρω ότι στο β' γύρο η επιστήμη που κυριαρχεί δεν είναι τα μαθηματικά και η αριθμητική. Δεν μπορείς να αθροίσεις τα σύνολα των ψήφων ψηφοδελτίων, π.χ. του Σπηλιωτόπουλου, του Κακλαμάνη με του κ. Καμίνη γιατί στην πραγματικότητα ο κόσμος θα κρίνει και θα πάει στην κάλπη την Κυριακή με βάση την εικόνα της πόλης τα τελευταία 3,5 χρόνια. Επειδή πιστεύω ότι οι ψηφοφόροι των κ.κ Σπηλιωτόπουλου, Κακλαμάνη, Σοφιανού, Κοντούλη, Καπερνάρου απέρριψαν τη δημαρχιακή θητεία του κ. Καμίνη και πιστεύω ότι τίποτε δεν μπορεί να τους ωθήσει να τον ξαναψηφίσουν, γιατί αυτό που έχει σημασία είναι τι θα συμβεί στην πόλη τα προσεχή 5 χρόνια.

 Από τη δική μας πλευρά, απευθύναμε έκκληση, από την πρώτη μέρα, σε όλους τους πολίτες, ανεξαρτήτως πολιτικής ταυτότητας και ιδεολογικής προέλευσης, να επιλέξουν δήμαρχο και ψηφοδέλτιο που όλο το προηγούμενο διάστημα έδειξε ότι έχει ρεαλιστική πρόταση, σχέδια και όραμα για την πόλη».

 Σύμφωνα με τον κ. Σακελλαρίδη, «το βασικό μειονέκτημα του κ. Καμίνη είναι ότι επέλεξε να μη βγει από το Δημαρχείο. Όταν επιλέγεις αυτό, χάνεις την επαφή με τον κόσμο και τα προβλήματά του με αποτέλεσμα να μην μπορείς να ιεραρχήσεις αυτό που έχει ανάγκη η κοινωνία και οι πολίτες. Υποεκτίμησε όλα αυτά τα προβλήματα και επιπλέον επέλεξε να διατηρήσει μια παθητική, στωική στάση απέναντι σε όλες τις κεντρικές κατευθύνσεις οποιασδήποτε κυβέρνησης στα 3,5 αυτά χρόνια που διετέλεσε δήμαρχος. Δεν διεκδίκησε το κάτι παραπάνω για το Δήμο και τους πολίτες. Αποδέχθηκε με τον πιο παθητικό τρόπο την υποβάθμιση της ΤΑ και ειδικά του Δήμου της Αθήνας».

 Ο υποψήφιος δήμαρχος της «Ανοικτής Πόλης» απευθύνει έκκληση για μαζική συμμετοχή των Αθηναίων στις κάλπες της Κυριακής, ανεξάρτητα από τι θα ψηφίσουν. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50