search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:29
MENU CLOSE

«Γυναίκες! Μανάδες! Γιαγιάδες! Με αξιοπρέπεια!»

12.06.2014 21:00
«Γυναίκες! Μανάδες! Γιαγιάδες! Με αξιοπρέπεια!»  - Media

Οι χιλιάδες πολίτες που καθημερινά περνούν από την Καραγεώργη Σερβίας για να δηλώσουν το σεβασμό τους στις αγωνιζόμενες καθαρίστριες είναι η καλύτερη απάντηση στις  δυνάμεις των ΜΑΤ που τις χρησιμοποιούν σαν σάκο του μποξ.

Οι χιλιάδες πολίτες που καθημερινά περνούν από την Καραγεώργη Σερβίας για να δηλώσουν το σεβασμό τους στις αγωνιζόμενες καθαρίστριες είναι η καλύτερη απάντηση στις  δυνάμεις των ΜΑΤ που τις χρησιμοποιούν σαν σάκο του μποξ. Στο βιβλίο συμπαράστασης που οι καθαρίστριες έχουν ανοίξει τα συγκινητικά λόγια των πολιτών είναι η «ασπίδα» στις σιδηρογροθιές. Το www.topontiki.gr, ξεφύλλισε το βιβλίο και κατέγραψε τα από καρδιάς μηνύματα συμπαράστασης.
 
«Γυναίκες! Μανάδες! Γιαγιάδες! Με αξιοπρέπεια!», τους έγραψε η Ελεάνα, συνοψίζοντας σε πέντε λέξεις τον αγώνα τους.
 


Τη σκυτάλη στο βιβλίο συμπαράστασης πήρε ένας πολίτης που έγραψε ανωνύμως με αρκετή ειρωνείας :«Τόσες πολλές γυναίκες τόσα πολλά χαμόγελα τόση αισιοδοξία. Εύγε στην τρόικα που έφερε τόσα χαμόγελα στη χώρα μας»
 
«Είσαστε το παράδειγμα του αγώνα. Θάρρος σας εύχομαι. Θα νικήσετε. Όσο γι’ αυτούς που σας τσακίζουν τα φτερά να τους λυπάστε. Είμαστε μαζί σας», έγραψε η δημόσιος υπάλληλος Μαρία Εγκάρχου.
 

Με στίχους του Βάρναλη εξέφρασε το σεβασμό της η Παρασκευή Μαρκογιάννη προκαλώντας συγκίνηση στις αγωνιζόμενες καθαρίστριες.
 
Με λόγια του μεγάλου Ρασούλη εξέφρασε τη συμπαράστασή του ο Λουκάς Αργυρίου:
«Λύκοι ντυθήκανε αρνιά κάνουν πως μπεμπενίζουν
Και όσοι τους είδαν για σφαχτά στον Άδη αρμενίζουν. Ρασούλης. Κάντε την οργή σας κατάρα τους. Τα λερωμένα τα άπλυτα στο σπίτι του Κυριάκου»

Ο αγώνας των καθαριστριών συνεχίζεται. Άλλωστε ο Άρειος Πάγος θα αποφασίσει επί της ουσίας της υπόθεσης στις 23 Σεπτεμβρίου. Και η αλήθεια είναι όπως πολύ σοφά επεσήμανε ο Άρης Τόλιος στο βιβλίο συμπαράστασης…
«Σε αυτόν τον αγώνα θα νικήσουν ή οι καθαρίστριες ή η βρωμιά»
 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50