search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 18:50
MENU CLOSE

Η μεγάλη επιστροφή: Γυρίζει στον Άρη ο Νίκος Γκάλης

26.06.2014 09:26
Η μεγάλη επιστροφή: Γυρίζει στον Άρη ο Νίκος Γκάλης - Media

Μια είδηση που έρχεται για να «ταράξει» τα μπασκετικά… νερά, έγινε γνωστή το μεσημέρι της Πέμπτης. Και αυτό γιατί, όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ Άρης, επιστρέφει ο Νϊκος Γκάλης στην ομάδα, έπειτα από 22 χρόνια, αναλαμβάνοντας συμβουλευτικό ρόλο στη διοίκηση.

Μια είδηση που έρχεται για να «ταράξει» τα μπασκετικά… νερά, έγινε γνωστή το μεσημέρι της Πέμπτης. Και αυτό γιατί, όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ Άρης, επιστρέφει ο Νϊκος Γκάλης στην ομάδα, έπειτα από 22 χρόνια, αναλαμβάνοντας συμβουλευτικό ρόλο στη διοίκηση.
 
Παράλληλα, η ΚΑΕ έκανε νέα κρούση στον Παναγιώτη Γιαννάκη για την τεχνική ηγεσία, με την ελπίδα ότι οι εξελίξεις μπορεί να επηρεάσουν θετικά και στην επιστροφή του «Δράκου»!

Γκάλης: «Καλώ όλους τους Αρειανούς»

«Σε συνάντηση που είχα με τον πρόεδρο της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., Λευτέρη Αρβανίτη, διαπίστωσα ότι η ομάδα μας περνά δύσκολες ώρες. Μου προτάθηκε να βοηθήσω στην προσπάθεια αναγέννησής της. Δεν ήταν δυνατόν να μη δεχτώ, γιατί ο ΑΡΗΣ είναι η ομάδα μου. Είναι αυτή, της οποίας τη φανέλα φόρεσα και τίμησα για 12 και πλέον χρόνια. Τώρα, στις δύσκολες στιγμές που περνά, δέχτηκα να επιστρατευτώ σαν απλός στρατιώτης. 

Καλώ όλους τους Αρειανούς παράγοντες και φιλάθλους να σταθούν δίπλα στην ομάδα με κάθε τρόπο. Με υπομονή και δουλειά τα επόμενα χρόνια θα πρέπει και η Κ.Α.Ε. να εξυγιανθεί, αλλά και να μπουν οι βάσεις για τη δημιουργία ενός ισχυρού Άρη», ανέφερε μέσω Facebook ο Νίκος Γκάλης.

ΚΑΕ: «Να επιστρέψει ο Άρης στην φυσική του θέση»

Παράλληλα, η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΑΕ, αναφέρει: «Η Διοίκηση της Άρης Κ.Α.Ε. ανακοινώνει με χαρά και υπερηφάνεια την επιστροφή του Νίκου Γκάλη στην ομάδα της καρδιάς του, 22 ολόκληρα χρόνια μετά από την αποχώρησή του από αυτήν. Ο ζωντανός θρύλος του Άρη και του ελληνικού μπάσκετ, αποδέχθηκε την πρόταση της Διοίκησης και αναλαμβάνει συμβουλευτικό ρόλο στην Κ.Α.Ε. Αρης, προκειμένου να συμμετέχει ως «πρεσβευτής» στην ανασυγκρότηση της ομάδας.

Η συστράτευση του Νίκου Γκάλη και η παρουσία του στα δρώμενα του Άρη μάς γεμίζει όλους με πίστη, δύναμη και αισιοδοξία. Αποτελεί μια πράξη ευθύνης και ευελπιστούμε να εμπνεύσει και να αφυπνίσει τον κόσμο της ομάδας, ώστε να βρεθεί πιο μαζικά και πιο συνειδητά στο πλευρό ομάδας. Από τον αγώνα επιβίωσης και την επιστροφή του Άρη στην φυσική του θέση, την κορυφή, δεν περισσεύει κανείς».

Και με Γιαννάκη στον πάγκο;

Στο μεταξύ, το θέμα προπονητή στον Άρη παραμένει ανοιχτό με τη διοίκηση να έχει προσεγγίσει για δεύτερη φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα τον Παναγιώτη Γιαννάκη. Ο «Δράκος» είχε βρεθεί στο στόχαστρο του Άρη και μετά την αποχώρηση Αγγέλου πέρυσι στον Δεκέμβριο και μάλιστα είχαν γίνει συναντήσεις, αλλά τελικά το συμβόλαιο που είχε με την εθνική Κίνας αποτελούσε το μεγάλο εμπόδιο.

Ο Γιαννάκης αν και τότε είχε αναγκαστεί να μην δεχτεί, πλέον αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να εργαστεί στον πάγκο του Αρη, αλλά για να προχωρήσει αυτό το θέμα θα πρέπει η ΚΑΕ να πετύχει την άρση της απαγόρευσης μεταγραφών από την FIBΑ. Επόμενος στην λίστα, εάν δεν επέλθει συμφωνία με τον Γιαννάκη, είναι ο Δημήτρης Πρίφτης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 18:49