search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:38
MENU CLOSE

Αφρo– Αμερικάνος o νέος Captain America

17.07.2014 16:09
Αφρo– Αμερικάνος o νέος Captain America  - Media

Ένας από τους πρώτους Αφρo – Αμερικάνους ήρωες, ο Falcon έρχεται ν’ αναλάβει τον ρόλο του Captain America, με το όνομα All – New Captain America.

Ένας από τους πρώτους Αφρo – Αμερικάνους ήρωες, ο Falcon έρχεται ν’ αναλάβει τον ρόλο του Captain America, με το όνομα All – New Captain America.
 
Η πολύ πρόσφατη ανακοίνωση της Marvel για την αλλαγή φύλου του Thor από άνδρα σε γυναίκα έκανε τις συζητήσεις να πάρουν φωτιά στa φόρουμ των κόμικς. Τώρα, η Marvel θέλοντας να μεγαλώσει κι άλλο το σύμπαν της δήλωσε πως ο περίφημος μανδύας του Captain America θα φορεθεί από τον Falcon, ή αλλιώς Samuel Wilson, που δημιουργήθηκε το 1969 από τους Stan Lee και Gene Colan, ενώ αποτελεί έναν από τους πρώτους μαύρους χαρακτήρες, που εμφανίστηκαν σε mainstream κόμικς.
 
Μέχρι τις μέρες μας, Captain America ήταν ο Steve Rodgers. Πρωτοπαρουσιάστηκε από τους Joe Simon και ο Jack Kirby στο Captain America Comics #1, το 1940 ως ένας αδύναμος νεαρός, ο οποίος δοκίμασε πρώτος τον ορό του υπερστρατιώτη ώστε να βοηθήσει τις ΗΠΑ να κερδίσουν τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Έχει πρωταγωνιστήσει σε δεκάδες τηλεοπτικά shows και ταινίες, με τελευταία το φετινό «Captain America: The Winter Soldier» με τους Chris Evans, Scarlett Johansson και Antony Mackie.
 
«Ο Sam είναι ένας άντρας του 21ου αιώνα που αντιμετωπίζει τα ίδια προβλήματα με τον υπόλοιπο κόσμο. Έχει εργαστεί ως κοινωνικός λειτουργός, οπότε έχει έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με την σύγχρονη αστική κοινωνία, την εγκληματικότητα, τη φτώχεια, την έλλειψη κοινωνικής διάρθρωσης. Έτσι, θα εστιάσει στον απλό άνθρωπο και πιθανότατα θα έχει μεγαλύτερη συμπάθεια στους λιγότερο προνομιούχους σε σύγκριση με τον Steve» δήλωσε ο συγγραφέας της νέας σειράς κόμικ, Rick Remender.
 
Στις νέες ιστορίες, που θα κυκλοφορήσουν το φθινόπωρο, ο πρώην Captain America θα καθοδηγήσει τον Falcon, στην υπόθεση της τρομοκρατικής οργάνωσης Hydra, με το όνομα All – New Captain America. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:38