search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:35
MENU CLOSE

Στην Ουγγαρία ο 11ος σταθμός των «πιλότων» της F1

27.07.2014 08:55
Στην Ουγγαρία ο 11ος σταθμός των «πιλότων» της F1 - Media

Στις 15.00 ξεκινάει η απευθείας μετάδοση του 11ου Grand Prix της φετινής χρονιάς που θα διεξαχθεί στην Ουγγαρία. Από την πρώτη θέση θα ξεκινήσει ο «πιλότος» της Mercedes Νίκο Ρόζμπεργκ.

Στις 15.00 ξεκινάει η απευθείας μετάδοση του 11ου Grand Prix της φετινής χρονιάς που θα διεξαχθεί στην Ουγγαρία. Από την πρώτη θέση θα ξεκινήσει ο πιλότος της Mercedes Νίκο Ρόζμπεργκ.
 
Το πρωτάθλημα συνεχίζεται χωρίς διακοπή και χωρίς ανάσα, την Κυριακή 27 Ιουλίου στο καυτό Ουγγαρόρινγκ. Μετά τον θρίαμβο του Νίκο Ρόσμπεργκ στο Χόκενχαϊμ, που διεύρυνε το προβάδισμά του στη βαθμολογική κατάταξη στους 14 βαθμούς, η αγωνία και το πάθος των ομάδων εντείνεται. Φαβορί για το Grand Prix της Ουγγαρίας θεωρείται ο Χάμιλτον, ο οποίος έχει νικήσει σε τέσσερις από τους επτά αγώνες που έχει πραγματοποιήσει στη συγκεκριμένη πίστα. Θα καταφέρει άραγε να το επαναλάβει;
 
Η απευθείας μετάδοση του GP Ουγγαρόρινγκ θα ξεκινήσει στις 15:00. Μια ώρα νωρίτερα, στην αντίστροφη μέτρηση "F1 Countdown" μπορείτε να δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα των κατατακτήριων δοκιμών και πλούσια θεματολογία για τη Formula 1 και το αυτοκίνητο.
 
Ο Νίκο Ρόζμπεργκ ήταν ταχύτερος στα τελευταία επίσημα δοκιμαστικά και εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο το ατύχημα που είχε ο Λιούις Χάμιλτον στην αρχή της ημέρας, όταν  το μονοθέσιό του τυλίχθηκε στις φλόγες.
 
Στη δεύτερη θέση θα βρεθεί ο οδηγός της Red Bull  Σεμπάστιαν Φέτελ, ο Μπότας ακολουθεί στην 3η θέση και δίπλα του θα βρίσκεται ο Ρικιάρντο. Την πρώτη δεκάδα συμπληρώνουν οι Αλόνσο, Μάσα, Μπάτον, Βερνιέ, Μάγκουσεν και Χάλκενμπεργκ.

Πηγή: Alphatv.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:34