search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:20
MENU CLOSE

Την πολιτική ευθύνη για το «χτύπημα» στην ΤτΕ, αναλαμβάνει ο Μαζιώτης

14.08.2014 06:50
Αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη ο Μαζιώτης για την επίθεση του Επαναστατικού Αγώνα στην Τράπεζα της Ελλάδας - Media

Την πολιτική ευθύνη για την επίθεση που έγινε στις 10 Απριλίου στην Τράπεζα της Ελλάδος ανέλαβε ο Νίκος Μαζιώτης, ενώ παράλληλα έστειλε μήνυμα προς την καταζητούμενη σύντροφό του Πόλα Ρούπα.
 

 
Την πολιτική ευθύνη για την επίθεση που έγινε στις 10 Απριλίου στην Τράπεζα της Ελλάδος ανέλαβε ο Νίκος Μαζιώτης, ενώ παράλληλα έστειλε μήνυμα προς την καταζητούμενη σύντροφό του Πόλα Ρούπα.
 
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Εφημερίδα των Συντακτών εξηγεί ότι η επίθεση έγινε διότι μεταξύ άλλων εκεί στεγάζεται ο μόνιμος αντιπρόσωπος του ΔΝΤ στην Ελλάδα και εκφράζει τη λύπη του για τους τραυματισμούς των δύο πολιτών στο Μοναστηράκι υποστηρίζοντας ότι έγιναν από θραύσματα και όχι απευθείας από βολές του όπλου.
 
Παράλληλα απευθυνόμενος προς τη σύζυγό του Πόλα Ρούπα την καλεί να μείνει ελεύθερη αναφέροντας χαρακτηριστικά:
 
«Είμαι καλά με ηθικό ακμαίο, μείνε ελεύθερη να μεγαλώσεις τον γιο μας. Παρά τις απώλειες, ο αγώνας συνεχίζεται […] Σημαντικό ρόλο στην επιλογή μας να περάσουμε στην παρανομία ήταν και ότι θέλαμε να μεγαλώσουμε το παιδί μας χωρίς να μας βλέπει πίσω από τα σίδερα».
 
Τέλος στον ισχυρισμό ότι η ένοπλη δράση προκαλεί μόνο καταστολή και μάλιστα σε βάρος ομοϊδεατών του απάντησε λέγοντας:
 
«Όποιος νομίζει ότι είναι αγωνιστής ή αναρχικός και θεωρεί ότι πρέπει να δρα στα όρια της νομιμότητας, καλύτερα να ενταχθεί σε νόμιμο κοινοβουλευτικό κόμμα, να ενταχθεί στο σύστημα και να μην το παίζει αγωνιστής ή επαναστάτης ή αναρχικός», επισημαίνει ακόμα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:19