20/07/2019 22:23:27

Από αύριο ξεκινά το 10ήμερο δράσεων στις Σκουριές

Από αύριο ξεκινά το 10ήμερο δράσεων στις Σκουριές  - Media

Οι επιτροπές αγώνα Χαλκιδικής και Θεσσαλονίκης πραγματοποιούν ένα 10ήμερο δράσεων για τον Αγώνα στις Σκουριές και επισημαίνουν ότι αυτή η κίνηση αποτελεί «μία από τις τελευταίες ευκαιρίες κινητοποίησης πριν την εγκατάσταση του εργοστασίου εμπλουτισμού που θα προχωρήσει σε άλλο επίπεδο την καταστροφή».
 
Το 10ήμερο διαρκεί μέχρι το Σάββατο 31 Αυγούστου και από το Σάββατο 23/8 θα γίνουν οι εκδηλώσεις με θέμα: «Από την καταστροφή και τις περιφράξεις της ανάπτυξης στον δρόμο της αποανάπτυξης και των ‘κοινών’».
 
Άλλες δράσεις που συμπεριλαμβάνονται στο 10ήμερο είναι η κατασκήνωση στο δάσος των Σκουριών με σκοπό τη συνεχή παραμονή στο μέρος  που θα υλοποιηθεί το σχέδιο της Ελληνικός Χρυσός-Eldorado Gold, εξορμήσεις στο βουνό για την βιωματική ενημέρωση των συμμετεχόντων σχετικά με την περιβαλλοντική καταστροφή του τόπου, workshops, συναυλίες κ.α.
 
Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα του 10ημέρου αναλυτικά εδώ.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.