search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:08
MENU CLOSE

Η ορκωμοσία της Δούρου στα Άνω Λιόσια(ΦΩΤΟ+Video)

27.08.2014 16:09
Η ορκωμοσία της Δούρου στα Άνω Λιόσια(ΦΩΤΟ+Video) - Media

Στο Κλειστό Γυμναστήριο της Δροσούπολης του Δήμου Άνω Λιοσίων πραγματοποιήθηκε  η τελετή ορκωμοσίας της νέας Περιφερειακής Αρχής και των μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής.
 

Στο Κλειστό Γυμναστήριο της Δροσούπολης του Δήμου Άνω Λιοσίων πραγματοποιήθηκε  η τελετή ορκωμοσίας της νέας Περιφερειακής Αρχής και των μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής.
 

Η νέα Περιφερειάρχης, Ρένα Δούρου, έδωσε πολιτικό όρκο κατά τη διάρκεια του οποίου δέχτηκε αποδοκιμασίες από μέλη της Χρυσής Αυγής.

«Δημοκρατικά και συλλογικά ξεκινάμε για να γράψουμε, όχι απλά ένα νέο κεφάλαιο. Αλλά ένα νέο βιβλίο στην Περιφέρεια. Ένα βιβλίο με επίκεντρο τον πολίτη και το περιβάλλον» τόνισε κατά την ομιλία της στην τελετή ορκωμοσίας η νέα Περιφερειάρχης Αττικής.

 

Στην τελετή παραβρέθηκε και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας

Η Ρένα Δούρου μαζί με τις απολυμένες καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ

Tην ώρα που ο Ηλίας Παναγιώταρος και οι υπόλοιποι 6 περιφερειακοί σύμβουλοι της Χρυσής Αυγής σηκώθηκαν για να ορκιστούν θρησκευτικά, αποδοκιμάστηκαν από παρευρισκόμενους οι οποίοι φώναζαν το σύνθημα "Ο Παύλος ζει – τσακίστε τους ναζί".

Νωρίτερα, έξω από το Γυμναστήριο έγινε αντιφασιστική διαδήλωση.

Συνθήματα και πανό απο κατοίκους της Φυλής ενάντια στη χωματερή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50