search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 05:49
MENU CLOSE

Βούλτεψη: Χαμένα λεφτά οι επενδύσεις σε ακίνητα (Audio)

10.09.2014 08:55
Δηλώσεις Βούλτεψη: Οι «βρεγμένες γάτες» και η «Τσίπραland» (Audio) - Media

Σε μία (νέα) πρωτοφανή δήλωση προχώρησε η κυβερνητική εκπρόσωπος. Η Σοφία Βούλτεψη, σχολιάζοντας την τροπολογία για τον ΕΝΦΙΑ εξέφρασε την άποψη ότι οι επενδύσεις στα ακίνητα «είναι χαμένα λεφτά».

Σε μία (νέα) πρωτοφανή δήλωση προχώρησε η κυβερνητική εκπρόσωπος. Η Σοφία Βούλτεψη, σχολιάζοντας την τροπολογία για τον ΕΝΦΙΑ εξέφρασε την άποψη ότι οι επενδύσεις στα ακίνητα «είναι χαμένα λεφτά».
 
Η Σοφία Βούλτεψη μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά», απαντώντας σε ερώτηση για το γεγονός ότι ζούσαμε σε μία οικονομία που ωθούσε στην αγορά ακινήτων τόνισε ότι «Εγώ είχα πάντοτε διαφορετική άποψη για αυτό το θέμα για αυτό και δεν έχω ακίνητα θεωρώ εγκληματική τη συμπεριφορά αυτή, τη συμπεριφορά την πολιτική,  κατευθύνει τον κόσμο η πολιτική εξουσία, ο κόσμος λέει υπάρχει μία ασάφεια, ας έχω μία ασφάλεια, ας έχω ένα δεύτερο σπίτι να παίρνω ένα ενοίκιο έτσι λοιπόν τα χρήματα πήγαν στα ντουβάρια. Εγώ έχω τελείως διαφορετική άποψη, σε σχέση με την κατασκευή και την οικοδομή και όλα αυτά που λέγονται εγώ έχω τελείως διαφορετική άποψη, πιστεύω ότι είναι χαμένα λεφτά» ανέφερε χαρακτηριστικά.
 
Για το θέμα του ΕΝΦΙΑ, η κυβερνητική εκπρόσωπος είπε ότι η κυβέρνηση έκανε ότι καλύτερο μπορούσε στο πλαίσιο του προϋπολογισμού και υποστήριξε ότι βρισκόμαστε σε πόλεμο.
 
Όπως ανέφερε, «προφανώς υπάρχει ένα ζήτημα με την φορολόγηση δεν λέει κανείς όχι, η κατοχή περιουσίας όταν τελειώνει η κρίση για όσους γνωρίζουν ιστορία, κάποιοι βγαίνουν εντελώς φτωχοί και κάποιοι βγαίνουν εντελώς αλώβητοι. Είμαστε σε κρίση, αυτό θα το δείτε και στους πολέμους, από τους πολέμους κάποιοι βγήκαν κατέχοντας το μισό Κολωνάκι και κάποιοι βγήκαν σε κατάσταση δραματική».
 
Τέλος η κ. Βούλτεψη έδωσε ένα παράδειγμα σύμφωνα με την οποία συνέβαλε στην χρεοκοπία της χώρας. «Έφευγα για την Βοσνία αποστολή το 1992 και το αεροπλάνο έφευγε στις 7 το πρωί και έπρεπε να είμαι στις 6 στο αεροδρόμιο και από τη Γλυφάδα μέχρι το Ελληνικό που ήταν το αεροδρόμιο τα αυτοκίνητα στα νυχτερινά κέντρα ήταν το ένα πάνω στο άλλο και έλεγα δεν μπορεί ρε παιδιά εμείς θα χρεοκοπήσουμε από πού βγαίνει αυτό κάθε νύχτα να είμαστε σε αυτή την κατάσταση» ανέφερε χαρακτηριστικά η κυβερνητική εκπρόσωπος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50