search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:44
MENU CLOSE

Κίνα: Ειδικά πεζοδρόμια για όσους δεν σταματούν να γράφουν στο κινητό! (Photos & Video)

15.09.2014 09:55
Κίνα: Ειδικά πεζοδρόμια για όσους δεν σταματούν να γράφουν στο κινητό! (Photos & Video) - Media

Οι Αρχές της πόλης Τζονγκίνγκ δημιούργησαν ξεχωριστά πεζοδρόμια για τους πεζούς που περπατούν συγκεντρωμένοι στην οθόνη του κινητού τους κι όχι στο δρόμο!  

 
Μεγάλα προβλήματα πρέπει να είχε προκαλέσει στην Κίνα η σύνταξη sms εν κινήσει από τους πεζούς που δεν λένε να αποχωριστούν το κινητό τους τηλέφωνο.
 
Έτσι λοιπόν οι Αρχές της πόλης Τζονγκίνγκ δημιούργησαν ξεχωριστά πεζοδρόμια για τους πεζούς που περπατούν συγκεντρωμένοι στην οθόνη του κινητού τους κι όχι στο δρόμο!  

Τα συγκεκριμένα πεζοδρόμια δεν έχουν απλώς μεγάλη έκταση, αλλά και την απαραίτητη… σήμανση. Με μηνύματα στα κινέζικα και στα αγγλικά προειδοποιούν τους πεζούς να περπατήσουν στη σωστή λωρίδα. 

«Κινητά τηλέφωνα, περπατήστε σε αυτή τη λωρίδα με δική σας ευθύνη», γράφει ένα από αυτά, ενώ ακριβώς δίπλα στην άλλη λωρίδα, διαβάζει κανείς «όχι κινητά τηλέφωνα». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:40