search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 04:21
MENU CLOSE

Μη χάσετε το «ΠΟΝΤΙΚΙ» που κυκλοφορεί την Πέμπτη, 18 Σεπτεμβρίου

17.09.2014 18:14
oldphotosprotoselido_18.9.141410977634.jpg

Το «Ποντίκι» κυκλοφορεί την Πέμπτη, 18 Σεπτεμβρίου, με πρωτοσέλιδο «Ο Τσίπρας στην Αγία Έδρα και ο Σαμαράς σε… αναμμένα κάρβουνα».

 
Το «Ποντίκι» κυκλοφορεί την Πέμπτη, 18 Σεπτεμβρίου, με πρωτοσέλιδο «Ο Τσίπρας στην Αγία Έδρα και ο Σαμαράς σε… αναμμένα κάρβουνα».

ΣΑΜΑΡΑΣ: Χοντρό παιχνίδι με Καραμανλή για την προεδρία. Πονοκέφαλος στο Μαξίμου.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: ΣΥΡΙΖΑ για τους φτωχούς, Ν.Δ. για τους πλούσιους. Ακόμη μία φορά οι μαθητευόμενοι μάγοι της κυβέρνησης τα έκαναν… ρόιδο.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ:  Νομικός πόλεμος στη τελική ευθεία για τη δίκη. «Κλειδί» στην υπόθεση η έρευνα του ΣΔΟΕ για τα οικονομικά του μορφώματος, που συνεχίζεται.
 
ΤΟΥΡΚΙΑ: Σε «πόλεμο» με τις ΗΠΑ για τους τζιχαντιστές. Την προώθηση κουρδικού κράτους υποδεικνύει η «Wall Street Journal» στην αμερικανική κυβέρνηση.

ΘΑΤΣΕΡ: Πώς την γκρέμισε ο Αγγλικός… ΕΝΦΙΑ! ΟΙ συμβολισμοί από τη Μ. Βρετανία του 1990 στην Ελλάδα του Σαμαρά το 2014.

Μαζί με το «Π» και οι πολιτιστικές σελίδες «Ποντίκι Art»: Cirque Du Soleil: O ήλιος κατεβαίνει στη … Γη! / H σοφία του Φίλιπ Ροθ / Οι U2 διχάζουν … τα κοντέρ της Apple / Ένα εκατομμύριο λέξεις από τον Άλαν Μουρ / Ο Ματ Ντέιμον επιστρέφει … ως Μπορν / Τι θα δούμε στην «Διέλευσις» / Ο Σόρος, η ευρωπαϊκή κρίση και οι λύσεις
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50