search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:18
MENU CLOSE

Λαφαζάνης: «Αντιδημοκρατικό παραλήρημα» του Σαμαρά

18.09.2014 04:39
Λαφαζάνης: «Αντιδημοκρατικό παραλήρημα» του Σαμαρά - Media

Για «αντιδημοκρατικό παραλήρημα» του πρωθυπουργού σχετικά με το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών κάνει λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, σχολιάζοντας αυτά που φέρεται να είπε ο κ. Σαμαράς σε βουλευτές της ΝΔ στη Βουλή

Για «αντιδημοκρατικό παραλήρημα» του πρωθυπουργού σχετικά με το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών κάνει λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, σχολιάζοντας αυτά που φέρεται να είπε ο κ. Σαμαράς σε βουλευτές της ΝΔ στη Βουλή, ότι σε περίπτωση που εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μείνει ούτε ευρώ στις τράπεζες.
 
Ο κ. Λαφαζάνης είπε χαρακτηριστικά ότι λυπάται πάρα πολύ «για το επίπεδο στο οποίο περιέπεσε ο πρωθυπουργός χώρας, να προτρέπει στην ουσία τους πολίτες, αν αλλάξει κυβέρνηση, να πάρουν τα λεφτά τους από τις τράπεζες».
 
Απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε: «Όταν ο ίδιος ο πρωθυπουργός, για μια κυβέρνηση που έρχεται με τη θέληση του ελληνικού λαού και θα είναι μια κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, λέει ότι την επομένη μέρα θα υπάρξει “bank-run”, αυτή, στην ουσία, είναι δήλωση κατάλυσης της Δημοκρατίας.
 
Αυτό δεν το έχω ακούσει από πουθενά και από κανέναν άλλο ηγέτη. Η κυβέρνηση της χώρας μας θα αλλάξει, όχι γιατί θα γίνει κάποιο πραξικόπημα αλλά με εκλογές, επειδή θα το θέλει ο ελληνικός λαός. Δεν είναι αποκλειστικότητα η διακυβέρνηση της χώρας από τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ. Γι’ αυτό οι πρωθυπουργικές δηλώσεις περί “bank-run” είναι άκρως απαράδεκτες και άκρως επικίνδυνες».
 
Σχολιάζοντας τις τοποθετήσεις του πρωθυπουργού για τις πρόωρες εκλογές, ο κ. Λαφαζάνης δήλωσε ότι είναι «επικίνδυνο να λέγεται από τον Α. Σαμαρά ότι είναι πολιτική αυτοκτονία οι πρόωρες εκλογές» και πρόσθεσε: «Μα πού ζητάμε να προσφύγουμε, στη μαφία;

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50