search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:16
MENU CLOSE

Κατασχέθηκαν 85 κιλά ακατάλληλο κρέας από κατάστημα στον Πειραιά

19.09.2014 12:35
Κατασχέθηκαν 85 κιλά ακατάλληλο κρέας από κατάστημα στον Πειραιά - Media

Στην κατάσχεση νωπών και κατεψυγμένων παρασκευασμάτων κρέατος, συνολικού βάρους 85 κιλών προχώρησαν ελεγκτές, μετά από αιφνιδιαστικό έλεγχο που πραγματοποίησαν σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο κέντρο του Πειραιά.


Στην κατάσχεση νωπών και κατεψυγμένων παρασκευασμάτων κρέατος, συνολικού βάρους 85 κιλών προχώρησαν οι ελεγκτές τροφίμων του Τμήματος Κτηνιατρικής Δημόσιας Υγείας της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά, μετά από αιφνιδιαστικό έλεγχο που πραγματοποίησαν σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο κέντρο του Πειραιά.

Συγκεκριμένα, κατά τον έλεγχο σε κρεοπωλείο του Πειραιά, οι ελεγκτές εντόπισαν και κατέσχεσαν διάφορα παρασκευάσματα κρέατος (ρολό κοτόπουλο, ρολό χοιρινό, σουβλάκι χοιρινό και κοτόπουλο, κοντοσούβλι, μπούτια και παϊδάκια κοτόπουλου μαριναρισμένα) και αρνίσιες συκωταριές, που κρίθηκαν ακατάλληλα για κατανάλωση.

Τα προϊόντα κατασχέθηκαν λόγω απουσίας της προβλεπόμενης από την ισχύουσα νομοθεσία σήμανσης καταλληλότητας επί της συσκευασίας, σε συνδυασμό με το γεγονός, ότι παρασκευάστηκαν σε χώρο που δε διέθετε την απαιτούμενη άδεια παρασκευαστηρίου – εργαστηρίου.

Η συνταχθείσα κτηνιατρική έκθεση κατάσχεσης διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50