search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:10
MENU CLOSE

Στάσεις εργασίας σε τρόλεϊ και μετρό

22.09.2014 15:38
Στάσεις εργασίας σε τρόλεϊ και μετρό - Media

Με δυσκολίες θα διεξαχθούν οι μετακινήσεις αύριο Τρίτη και μεθαύριο Τετάρτη, λόγω των στάσεων εργασίας που έχουν εξαγγείλει οι εργαζόμενοι σε τρόλεϊ και μετρό.

 
Με δυσκολίες θα διεξαχθούν οι μετακινήσεις αύριο Τρίτη και μεθαύριο Τετάρτη, λόγω των στάσεων εργασίας που έχουν εξαγγείλει οι εργαζόμενοι σε τρόλεϊ και μετρό, προκειμένου να συμμετάσχουν στις γενικές συνελεύσεις των σωματείων τους.

Ειδικότερα, αύριο Τρίτη, από τις 11 το πρωί έως και τις 4 το απόγευμα, ακινητοποιημένα θα είναι τα τρόλεϊ. Τα οχήματα θα αρχίσουν να αποσύρονται μια ώρα νωρίτερα, ενώ η αποκατάσταση της κυκλοφορίας αναμένεται έως τις πέντε το απόγευμα.

Μεθαύριο, Τετάρτη, οι εργαζόμενοι στο μετρό θα πραγματοποιήσουν τρίωρη στάση εργασίας από τις 13.00 έως τις 16.00 και όχι τετράωρη, όπως αρχικά είχε εξαγγείλει το επιχειρησιακό σωματείο εργαζομένων Σταθερών Συγκοινωνιών "ΣΕΛΜΑ".

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:08