search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:55
MENU CLOSE

Καμπανέλλης επί τρία

03.10.2014 21:00
Καμπανέλλης επί τρία - Media

Ο Πολυχώρος VAULT παρουσιάζει από το Σάββατο 4 Οκτωβρίου μέχρι και την Κυριακή 2 Νοεμβρίου, για 10 μόνο παραστάσεις, τα μονόπρακτα του Ιάκωβου Καμπανέλλη «Ο Διάλογος», «Ο Επικήδειος» και «Ποιος ήταν ο κύριος;», σε μία παράσταση υπό τον τίτλο «Ποιoς ήταν ο Κύριος;», σε σκηνοθεσία Κατερίνας Πολυχρονοπούλου.

Ο Πολυχώρος VAULT παρουσιάζει από το Σάββατο 4 Οκτωβρίου μέχρι και την Κυριακή 2 Νοεμβρίου, για 10 μόνο παραστάσεις, τα μονόπρακτα του Ιάκωβου Καμπανέλλη «Ο Διάλογος», «Ο Επικήδειος» και «Ποιος ήταν ο κύριος;», σε μία παράσταση υπό τον τίτλο «Ποιoς ήταν ο Κύριος;», σε σκηνοθεσία Κατερίνας Πολυχρονοπούλου. Η παράσταση, η οποία έκανε πρεμιέρα το καλοκαίρι στην ιδιαίτερη πατρίδα του μεγάλου Έλληνα θεατρικού συγγραφέα, τη Νάξο, έρχεται στην Αθήνα παρουσιάζοντάς μας για πρώτη φορά επί σκηνής τα άπαικτα μέχρι τώρα μονόπρακτα «Ο Διάλογος» και «Ποιoς ήταν ο κύριος;».

Είχαμε την ευκαιρία να διαβάσουμε τα έργα και σας μεταφέρουμε μερικές πληροφορίες για το περιεχόμενό τους:

«Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ»: Ένα ζευγάρι, η Άννα και ο Δημήτρης. Μια βαλτωμένη σχέση. Κανένας δεν έχει να πει τίποτα ουσιαστικό στον άλλον. Θραύσματα επικοινωνίας μέσα από κοινότοπα θέματα καθημερινότητας. Εσωτερικοί μονόλογοι για μια κοινή ζωή μέσα σε ασυνεννοησία και σιωπή…

«Ο ΕΠΙΚΗΔΕΙΟΣ»: Ένας μονόλογος που σχολιάζει με καυστικό χιούμορ και σαρκασμό τη ματαιοδοξία και την αγωνία για υστεροφημία.

«ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ;»: Έπειτα από μια κηδεία, ένας άγνωστος εμφανίζεται στην πενθούσα οικογένεια και ισχυρίζεται πως ήταν στενός φίλος του εκλιπόντα, αποκαλύπτοντας άγνωστες στιγμές της ζωής του.

Σκηνοθεσία – Μουσική επιμέλεια: Κατερίνα Πολυχρονοπούλου. Εικαστική επιμέλεια: Κατερίνα Καμπανέλλη. Επιμέλεια κίνησης: Βάσια Αγγελίδου. Φωτισμοί: Βαγγέλης Μούντριχας. Παίζουν: Ευγενία Αποστόλου, Ιωσήφ Ιωσηφίδης, Βίβιαν Κοντομάρη, Γιάννης Νικολάου. Παραστάσεις: Σάββατο: 18.00, Κυριακή: 21.00. Διάρκεια παράστασης: 85 λεπτά (χωρίς διάλειμμα). Μελενίκου 26, Γκάζι, Βοτανικός. Τηλέφωνα: 213 0356472 / 6945 993870 (για τηλεφωνικές κρατήσεις, 11:00-14:00 και 17:00-21:00)  http://www.facebook.com/VAULTTheatreGr1

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:50