search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:52
MENU CLOSE

Καρδιοχτύπησε ο Άρης

06.08.2010 07:21
Καρδιοχτύπησε ο Άρης - Media

Αγχωτική πρόκριση για τον Άρη που κινδύνευσε άμεσα με σοκ. Παρά το υπέρ του 2-1 της Πολωνίας και το γεγονός ότι προηγήθηκε νωρίς με τον Τσέζαρεκ, ο Άρης καρδιοχτύπησε τους οπαδούς του.

Αγχωτική πρόκριση για τον Άρη που κινδύνευσε άμεσα με σοκ. Παρά το υπέρ του 2-1 της Πολωνίας και το γεγονός ότι προηγήθηκε νωρίς με τον Τσέζαρεκ, ο Άρης καρδιοχτύπησε τους οπαδούς του.Η Γιαγκελόνια ήτα τυχερή και ισοφάρισε στο 26’ όταν ο Μπούγκχαρτ χτύπησε ένα «ξερό» φάουλ, η μπάλα βρήκε στον Γκιάρο, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα. Ο Άρης φάνηκε να ελέγχει την κατάσταση αλλά στο 68’ σε μια φάση καρμπόν (φάουλ του Μπούγκχαρτ, κόντρα στο Ναφτί και αλλαγή πορείας στη μπάλα) οι Πολωνοί πήραν από το πουθενά το προβάδισμα. Στο 75’ ο Τσέζαρεκ κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος και ισοφάρισε. Οι Πολωνοί πίεσαν στο τέλος αλλά ο Σηφάκης ήταν παρών σε δύο περιπτώσεις και διασφάλισε την πρόκριση της ομάδας του στα πλέϊ οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Πριν από το παιχνίδι έγιναν σοβαρά επεισόδια όταν ομάδα νεαρών επιτέθηκε στα πούλμαν των Πολωνών φιλάθλων και τους αστυνομικούς που τα συνόδευαν. Έγιναν συμπλοκές μεταξύ χούλιγκανς και των αστυνομικών δυνάμεων που έκαναν χρήση χημικών για να επιβάλλουν την τάξη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50