search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:23
MENU CLOSE

Η «Αυτοκρατορία» του Βέλτσου σε συμπαραγωγή ΚΘΒΕ και Μεγάρου Μουσικής

22.10.2014 13:55

Το έργο του Γιώργου Βέλτσου "Η Αυτοκρατορία" (I have your data), σε σκηνοθεσία Μιχαήλ Μαρμαρινού, θα παρουσιάσει στις αρχές του νέου χρόνου το ΚΘΒΕ.

Το έργο του Γιώργου Βέλτσου "Η Αυτοκρατορία" (I have your data), σε σκηνοθεσία Μιχαήλ Μαρμαρινού, θα παρουσιάσει στις αρχές του νέου χρόνου το ΚΘΒΕ.

“Επειδή στόχος μας είναι η εξωστρέφεια, εγκαινιάζουμε τη συνεργασία με το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, τον Ιανουάριο του 2015, με την πρεμιέρα του έργου που θα παιχθεί στο φουαγιέ του Κτιρίου Μ2” ανέφερε, στη συνέντευξη τύπου, ο καλλιτεχνικός διευθυντής Γιαν.Βούρος, ενώ ο Γιώργος Βέλτσος,τόνισε ότι πρόκειται για “ένα λεπτό εγχείρημα”, συμπληρώνοντας ότι τα κείμενά του “είναι ένα τεστ νοημοσύνης”. Άλλωστε και για τον ίδιο τον σκηνοθέτη, Μιχαήλ Μαρμαρινό, όπως είπε, “το κείμενο αποτελεί πρόκληση γι΄ αυτό που λέμε θέατρο”.
 
Στην παράσταση παίζουν οι: Σταυρούλα Αραμπατζόγλου, Ελένη Κιλινκαρίδου, Γιώργος Κολοβός, Κατερίνα Λούρα, Ηλέκτρα Νικολούζου, Χρίστος Νταρακτσής, Χρήστος Παπαδημητρίου, Μιχάλης Σιώνας, Φίλιππος Τσαουσέλης, Ανδρομάχη Φουντουλίδου, Ορέστης Χαλκιάς, Μαρίνα Χατζηιωάννου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:22