search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:11
MENU CLOSE

«Ο Μπιλ Κόσμπι ήταν βιαστής» – Απίστευτες καταγγελίες από την ηθοποιό Μπάρμπαρα Μπόουμαν

28.10.2014 10:38
«Ο Μπιλ Κόσμπι ήταν βιαστής» - Απίστευτες καταγγελίες από την ηθοποιό Μπάρμπαρα Μπόουμαν - Media

Ο Μπιλ Κόσμπι βιαστής; Σύμφωνα με τη 47χρονη Μπάρμπαρα Μπόουμαν, ο κωμικός – θρύλος που έμπαινε στα σπίτια όλου του κόσμου, μέσω των τηλεοπτικών συσκευών, κακοποιούσε την Αμερικανίδα ηθοποιό, σωματικά και σεξουαλικά, όταν αυτή ήταν 17 ετών.

Ο Μπιλ Κόσμπι βιαστής; Σύμφωνα με τη 47χρονη Μπάρμπαρα Μπόουμαν, ο κωμικός – θρύλος που έμπαινε στα σπίτια όλου του κόσμου, μέσω των τηλεοπτικών συσκευών, κακοποιούσε την Αμερικανίδα ηθοποιό, σωματικά και σεξουαλικά, όταν αυτή ήταν 17 ετών.

 

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Daily Mail η Μπόουμαν ξεκαθαρίζει πως αποφάσισε να μιλήσει τώρα, επειδή έμαθε πως ο Κόσμπι, ετοιμάζεται να επιστρέψει στην τηλεόραση, υποδυόμενος  και πάλι τον καλό οικογενειάρχη, την πατριαρχική φιγούρα που ξέρει καλά να παίζει.
 
«Μου έδωσε ναρκωτικά και με βίασε. Είναι ένα τέρας. Μιλάω γι' αυτό επειδή θέλω και άλλα άτομα που έχουν υποστεί κάτι παρόμοιο με μένα να μη φοβηθούν να το πουν επειδή ο άλλος είναι πλούσιος και έχει φήμη. Τέρμα ο κώδικας σιωπής. Για πολύ καιρό ήμουν τάφος. Είναι καιρός να ξεσηκώσω κόσμο. Αυτό που μου συνέβη έκανα 25 χρόνια να το ξεπεράσω», λέει η 47χρονη σήμερα ηθοποιός, ισχυριζόμενη ότι υπάρχουν τουλάχιστον άλλες 13 γυναίκες που υπήρξαν θύματά του αλλά φοβούνται ή ντρέπονται να μιλήσουν.
 
Η Αμερικανίδα ηθοποιός είπε ακόμη ότι, «ο Μπιλ μού έλεγε να τον εμπιστεύομαι όπως τον πατέρα μου, και πως για μένα αποτελούσε πατρικό πρότυπο. Έπειτα μου έδινε ναρκωτικά και με βίαζε. Δεν θέλω ούτε λεφτά ούτε τίποτα άλλο. Μοναδικός μου στόχος είναι να ξεμπροστιάσω αυτό το τέρας. Ποτέ δεν θα ξεχάσω τη μέρα που με οδήγησε σε ένα ξενοδοχείο και με βίασε σαν ζώο, με τέτοια δύναμη και ορμή που δεν μπορούσε καλά καλά να ελέγξει τον εαυτό του».
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50