search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:41
MENU CLOSE

Το… κεφάλι του Χαρδούβελη ζητάει ο Γ. Βλάχος

13.11.2014 15:06
Το... κεφάλι του Χαρδούβελη ζητάει ο Γ. Βλάχος - Media

«Καζάνι» που βράζει η Κ.Ο της ΝΔ κατά Χαρδούβελη! Ρουκέτα κατά του υπουργού για το θέμα του ΕΝΦΙΑ εκτόξευσε ο βουλευτής της ΝΔ Γ. Βλάχος χητώντας να έρθει στη Βουλή, να ζητήσει συγγνώμη συμπληρώνοντας με νόημα: «Επιτέλους κάποιος να πάει σπίτι του…». Στο χορό των αντιδράσεων και ο Μιχελάκης.

«Καζάνι» που βράζει η Κ.Ο της ΝΔ κατά Χαρδούβελη! Ρουκέτα» κατά του υπουργού Οικονομικών Γκ. Χαρδούβελη για το θέμα του ΕΝΦΙΑ εκτόξευσε ο βουλευτής της ΝΔ Γ. Βλάχος στέλνοντας μήνυμα  να έρθει στη Βουλή, να ζητήσει συγγνώμη και να πει ποιος τον παραπλάνησε, συμπληρώνοντας με νόημα: «Επιτέλους κάποιος να πάει σπίτι του…». Ο ίδιος όταν ρωτήθηκε τι εννοούσε, εκείνος απάντησε: «Ας μας πει ο Χαρδούβελης ποιος φταίει. Αν δεν τον έχει παραπλανήσει κανείς, την τύχη του Χαρδούβελη ας τη δει ο κ. Σαμαράς. Η κ. Σαββαϊδου δεν νομοθετεί».
 
Ο «γαλάζιος» βουλευτής είπε φωναχτά αυτό που συζητούν από το πρωί της Πέμπτης οι βουλευτές της ΝΔ στα «πηγαδάκια» της Βουλής για τους οποίους ο κ. Χαρδούβελης είναι πλέον «κόκκινο» πανί. 
 
Οι βουλευτές της ΝΔ βρίσκονται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, καθώς μετά την αίτηση ονομαστική ψηφοφορίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ (θα διεξαχθεί αύριο στις 12 το μεσημέρι) είναι αναγκασμένοι να ψηφίσουν κάτι διαφορετικό από εκείνο που ψήφισαν την προηγούμενη φορά.
 
Ο κ. Βλάχος εξήγησε ότι ουδέποτε οι βουλευτές της ΝΔ ζήτησαν να συμπεριληφθούν στη ρύθμιση και οι βεβαιωμένες οφειλές κάτι που τελικά έγινε με την προηγούμενη ρύθμιση, προσθέτοντας ότι με τους όλους χειρισμούς που έγιναν η κυβέρνηση έχασε επικοινωνιακά. 

Τη σκυτάλη των αντιδράσεων πήρε ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης, ο οποίος ζήτησε την απόδοση ευθυνών. Έκανε λόγο για απαράδεκτα και αδιανόητα λάθη που υπονομεύουν τον πρωθυπουργό και πλήττουν την κυβέρνηση, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «είναι σαν να πυροβολούμε τα πόδια μας».
«Δεν υπάρχουν ευθύνες;» διερωτήθηκε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50