search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:11
MENU CLOSE

Μη χάσετε το «ΠΟΝΤΙΚΙ» που κυκλοφορεί την Πέμπτη, 20 Νοεμβρίου

19.11.2014 22:00
oldphotosprotoselido_20.11_1416424016.jpg

Το «Ποντίκι» κυκλοφορεί την Πέμπτη, 20 Νοεμβρίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Τρομοκρατούν κοινωνία – βουλευτές» και αναλυτικό ρεπορτάζ για τα διλήμματα που μαγειρεύει το κυβερνητικό επιτελείο για τους 180 και για να περιορίσει την εκλογική ήττα. 

 
Το «Ποντίκι» κυκλοφορεί την Πέμπτη, 20 Νοεμβρίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Τρομοκρατούν κοινωνία – βουλευτές» και αναλυτικό ρεπορτάζ για τα διλήμματα που μαγειρεύει το κυβερνητικό επιτελείο για τους 180 και για να περιορίσει την εκλογική ήττα. 
 
ΝΔ: Ποιοι ετοιμάζονται να «φάνε» τον Σαμαρά σε περίπτωση μεγάλης ήττας. Καλλωπίζονται οι μνηστήρες.
 
HEDGΕ FUNDS: Οι επενδυτές «βλέπουν» ΣΥΡΙΖΑ – Ποιοι έφυγαν, ποιοι μένουν, ποιοι έρχονται. Οι διερευνητικές επαφές της Κουμουνδούρου.
 
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ:  Οι… «λαθάρα» με τον ΕΝΦΙΑ ήταν σκάνδαλο προς όφελος των πλουσίων. Νέους οφειλέτες ψάχνει το ΥΠΟΙΚ για να κλείσει τις τρύπες.
.
ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ: Άστεγοι και περιφερόμενοι πολιτευτές ψάχνουν πόρτα για τον χειμώνα. Οι Ανεξάρτητοι βουλευτές στο παζάρι.  
 
Μαζί με το «Π» και οι πολιτιστικές σελίδες «Ποντίκι Art»: Μια ξεχωριστή συνάντηση στο Εθνικό / Η Ραραού, η Ελλάδα / Ψάχνοντας τον Λόρκα / Ο Elvis στο Λονδίνο / Έρχεται ο Ράνκιν / Δώδεκα ένορκοι δικάζουν τον … εαυτό τους / Η πρωθυπουργική καρέκλα στο μικροσκόπιο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50