16/01/2019 19:40:09

ΠΟΕΣΥ: Παιχνίδια με το ρεύμα των περιφερειακών ΕΡΑ

ΠΟΕΣΥ: Παιχνίδια με το ρεύμα των περιφερειακών ΕΡΑ - Media

Ένα χρόνο μετά την εισβολή των ΜΑΤ στην Αγία Παρασκευή η Κυβέρνηση συνεχίζει να παίζει παιχνίδια - αυτή τη φορά με τους πομπούς των περιφερειακών ΕΡΑ.
 
Με αυτήν της την ενέργεια θέτει σε κίνδυνο την Δημόσια ασφάλεια των πολιτών. Σήμερα το πρωί διεκόπη η λειτουργία του πομπού των μεσαίων κυμάτων της ΕΡΑ Χανίων γεγονός που, εξ αιτίας της φωτοσήμανσης που αυτός παρέχει, θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια των πτήσεων των αεροσκαφών που προσγειώνονται και απογειώνονται στην πόλη των Χανίων. Μέχρι αυτήν την ώρα, και παρά τις διαβεβαιώσεις ότι το ρεύμα θα επανασυνδεθεί, αυτό δεν έχει συμβεί.
 
Η διοίκηση της ΠΟΕΣΥ - όπως και όλοι οι εργαζόμενοι και αλληλέγγυοι που βρίσκονται σε επιφυλακή στην ΕΡΑ Χανίων και τις άλλες περιφερειακές ΕΡΑ -  δηλώνει ότι είναι αποφασισμένη να μην αφήσει τον σταθμό να σιγήσει. Καλεί δε την Κυβέρνηση να σταματήσει να παίζει παιχνίδια και να επαναλειτουργήσει την ΕΡΤ ΤΩΡΑ. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.