search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 04:24
MENU CLOSE

Οι παραγωγοί της Sony κατά Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Ατζελίνα Τζολί και άλλων διάσημων ηθοποιών

14.12.2014 10:10
Οι παραγωγοί της Sony κατά Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Ατζελίνα Τζολί και άλλων διάσημων ηθοποιών - Media

Τα μαίηλ που παραγωγών της Sony Pictures που διέρρευσαν βάζουν φωτιά στο Hollywood. Οι παραγωγής της Sony κατηγορούν τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο για τη συμπεριφορά του και σχολιάζουν μεταξύ άλλων το ταλέντο της Ατζολίνα Τζολί.

 
Τα μαίηλ που παραγωγών της Sony Pictures που διέρρευσαν βάζουν φωτιά στο Hollywood. Οι παραγωγής της Sony κατηγορούν τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο για τη συμπεριφορά του και σχολιάζουν μεταξύ άλλων το ταλέντο της Ατζολίνα Τζολί.
 
 
Δεν έχουν τέλος όπως φαίνεται τα «κουτσομπολιά» μεταξύ της αντιπροέδρου της Sony Pictures Έιμι Πασκάλ και παραγωγών, για τους αστέρες του Χόλιγουντ. 

Μετά τα αρνητικά σχόλια για το ταλέντο και τη συμπεριφορά της Αντζελίνα Τζολί, νέα e-mail που υπεκλάπησαν βλέπουν το φως της δημοσιότητας, με επίκεντρο αυτή τη φορά τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο και την Τζένιφερ Λόρενς. 

Ο Ντι Κάπριο «έβγαλε από τα ρούχα τους» τους παραγωγούς της βιογραφίας του Στιβ Τζομπς μετά την άρνησή του να ενσαρκώσει το ρόλο του συνιδρυτή της Apple. «Η συμπεριφορά του είναι απαράδεκτη» γράφει ο  Μαρκ Γκόρντον. «Απαράδεκτη» απαντά η Έιμι Πασκάλ, ενώ και οι δύο αναρωτιούνται αν το «όχι» του ηθοποιού σχετίζεται με την οικονομική συμφωνία για την ταινία. 

Από τα… «κολακευτικά» σχόλια των παραγωγών της Sony Pictures δεν ξέφυγε ούτε η Τζένιφερ Λόρενς, η οποία όπως αναφέρεται στα επίμαχα ηλεκτρονικά μηνύματα, διαμαρτυρήθηκε έντονα για το κασέ της για τον ρόλο της στην ταινία American Hustle. Η εταιρεία σκόπευε να της δώσει λιγότερα χρήματα από τους συμπρωταγωνιστές της, γεγονός που δεν άρεσε καθόλου στην όμορφη ηθοποιό και προκάλεσε την αντίδρασή της. 

Η διαρροή των λογαριασμών της Sony Pictures έχει αρχίσει να προκαλεί μεγάλα προβλήματα, αφού δημοσιοποιεί τα… άπλυτα των σταρς και συζητήσεις «κεκλεισμένων των θυρών» ικανές να ξεσηκώσουν μεγάλη αναστάτωση στη βιομηχανία. 
 
Πηγή: protothema.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30