search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 05:23
MENU CLOSE

Έφυγε από τη ζωή ο Τόνυ Άντονυ

14.12.2014 11:47
Έφυγε από τη ζωή ο Τόνυ Άντονυ - Media

Μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο, ο γνωστός ηθοποιός, Τόνυ Άντονυ άφησε την τελευταία του πνοή το Σάββατο σε ηλικία 66 ετών. 

 
Μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο, ο γνωστός ηθοποιός, Τόνυ Άντονυ άφησε την τελευταία του πνοή το Σάββατο σε ηλικία 66 ετών. 

Η εξόδιος ακολουθία για τον Τόνυ Άντονυ θα ψαλλεί τη Δευτέρα σε εκκλησία στο Αιγάλεω και η κηδεία θα πραγματοποιηθεί στην Σκόπελο.

Ο κωμικός ηθοποιός εμφανίστηκς σε πολλά θεατρικά έργα κι επιθεωρήσεις, τηλεοπτικές σειρές και κινηματογραφικά έργα, μεταξύ των οποίων και πολλές βιντεοταινίες. Εχει πραγματοποιήσει ζωντανές εμφανίσεις σε διάφορα κέντρα διασκέδασης ως καλλιτέχνης της stand-up Comedy.

Σημαντικός ήταν ο ρόλος του στην πρωτότυπη θεατρική παράσταση «Σεσουάρ για Δολοφόνους». Τα τελευταία χρόνια υπέφερε από ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, από το οποίο κατάφερε τελικά να επανέλθει.

 Ο θάνατός του σκορπά θλίψη στο χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης. 

Πηγή: kathimerini.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50