search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 23:48
MENU CLOSE

Για σενάρια διάσπασης της ΔΗΜΑΡ γράφουν «Τα Νέα» – Διάψευση από Τσούκαλη

22.12.2014 06:59
Για σενάρια διάσπασης της ΔΗΜΑΡ γράφουν «Τα Νέα» - Διάψευση από Τσούκαλη - Media

Για ομαδική ανεξαρτητοποίηση βουλευτών της ΔΗΜΑΡ γράφει ο «μικροπολιτικός» στην εφημερίδα Τα Νέα.

 
Για εννέα παραιτήσεις των μελών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας από βουλευτές της ΔΗΜΑΡ και ανεξαρτητοποίησή τους γράφει ο «μικροπολιτικός» στην εφημερίδα Τα Νέα.
 
 
Σύμφωνα με την εφημερίδα το σενάριο που διακινείται κάνει λόγο για «ομαδική ανεξαρτητοποίηση ως δημοκρατική διέξοδο για όλους αυτό είναι το σενάριο που κυκλοφορεί από χθες το βράδυ και αφορά το μέλλον της ΔΗΜΑΡ».
 
«Οι διακινητές του μιλούν, δηλαδή, για εννέα παραιτήσεις των μελών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας από βουλευτές της ΔΗΜΑΡ και ανεξαρτητοποίησή τους» αναφέρει η εφημερίδα και συμπληρώνει ότι «με αυτό τον τρόπο καθένας θα ακολουθήσει το δικό του δρόμο και θα λειτουργήσει αυτόνομα στην προεδρική εκλογή».
 
«Κατά πόσο το παραπάνω σενάριο ευσταθεί θα αποδεχθεί από τα αποτελέσματα της σημερινής κοινής συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας» συμπληρώνει η εφημερίδα.

Απάντηση Τσούκαλη

«Σενάρια επιστημονικής φαντασίας» χαρακτήρισε ο Νίκος Τσούκαλης, το δημοσίευμα των Νέων που αναφέρεται σε σενάρια διάσπασης της ΔΗΜΑΡ.
Σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ, σε ό,τι αφορά την πρόταση των οκτώ βουλευτών που ο ίδιος συνυπέγραψε, ο κ. Τσούκαλης τόνισε, ότι από τη στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν συναινεί, ο ίδιος θα ακολουθήσει τη γραμμή του κόμματος και θα ψηφίσει «παρών».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 23:46