14/12/2019 12:53:24

Πειραιάς: Διανομή 53 τόνων μήλων-πορτοκαλιών

Πειραιάς: Διανομή 53 τόνων μήλων-πορτοκαλιών - Media

Στη διάθεση 53 τόνων μήλων και πορτοκαλιών σε οικονομικά αδύναμους πολίτες, που καλύπτονται από συνολικά δέκα φιλανθρωπικούς φορείς, προχώρησε η Επιτροπή Ελέγχου της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά.
 
Αναλυτικότερα, οι φορείς που παρέλαβαν και διέθεσαν τις παραπάνω ποσότητες, είναι η Ιερά Μητρόπολη Νικαίας, η Ιερά Μητρόπολη Πειραιά, ο δήμος Νικαίας- 'Αγιος Ι. Ρέντης, το Δίκτυο Ανθρωπιάς και Αλληλεγγύης Κερατσινίου, το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής προστασίας, το Γηροκομείο Πειραιώς, ο Χριστιανικός Σύλλογος «Αγία Ειρήνη», η Μ.Κ.Ο. Γραμμή Ανθρωπιάς, ο Σύλλογος Πολυτέκνων Αγιος Στυλιανός και το Γηροκομείο «Ο ΛΥΤΡΩΤΗΣ».
 
Μετά τους προβλεπόμενους ποιοτικούς και ποσοτικούς ελέγχους από τους ελεγκτές της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Πειραιά, διατέθηκαν συνολικά 2.728 χαρτοκιβώτια με μήλα και πορτοκάλια, συνολικού βάρους 53.053,4.

Σημειώνεται ότι, το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν διατεθεί από την Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά συνολικά 212 τόνους διάφορα φρούτα, σε φιλανθρωπικές οργανώσεις και ιδρύματα της περιοχής ευθύνης του Πειραιά.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.