search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 05:22
MENU CLOSE

Δείτε την εφαρμογή της Samsung που βοηθάει τα παιδιά με αυτισμό

24.12.2014 10:26
Δείτε την εφαρμογή της Samsung που βοηθάει τα παιδιά με αυτισμό - Media

Ο αυτισμός είναι μία αναπτυξιακή διαταραχή που εμποδίζει την δυνατότητα ενός ατόμου να επικοινωνεί με τους γύρω του. Ωστόσο, οι ασθενείς μπορούν να χρησιμοποιούν υπολογιστές.

Ο αυτισμός είναι μία αναπτυξιακή διαταραχή που εμποδίζει την δυνατότητα ενός ατόμου να επικοινωνεί με τους γύρω του. Ωστόσο, οι ασθενείς μπορούν να χρησιμοποιούν υπολογιστές.
 
Η εταιρία Samsung, αποφάσισε να εκμεταλλευτεί αυτή την ικανότητα και να βοηθήσει παιδιά που υποφέρουν από τη διαταραχή να εκπαιδευτούν και να βελτιωθούν στην επικοινωνία με τους άλλους ανθρώπους. Η εφαρμογή της εταιρίας «Look at me»,στην ουσία, είναι μία σειρά από μικρής διάρκειας διαδραστικά παιχνίδια, που μαθαίνουν τα αυτιστικά παιδιά να παρατηρούν πρόσωπα και να αναγνωρίζουν μορφασμούς και συναισθηματικές αντιδράσεις.
 
Η εφαρμογή βρίσκεται ακόμα σε πρώιμο στάδιο, αλλά οι πρώτες δοκιμές δίνουν ελπιδοφόρα αποτελέσματα.
 
Αυτή τη στιγμή η εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν στο Play Store και συμβατή με αρκετές συσκευές της Samsung, όπως Galaxy S3, S4, S5, Note 2, 3, 4, Zoom, Zoom 2 και Tab S.
 
Παρακολουθείστε το βίντεο:

 
 
 
Πηγή: iefimerida.gr
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50