21/10/2019 04:47:28

Τα κελεπούρια της Βουλής


Οι εκλογές είναι μια ευκαιρία για να δει κανείς ποιοι και πως θα καθορίσουν το μέλλον μας. Εννοώ φυσικά τους πολιτικούς που θα διαλέξουμε για να μας εκπροσωπήσουν στη νέα Βουλή.
 
Τα νέα πρόσωπα- όχι μόνο σε ηλικία-δεν είναι το ασφαλέστερο κριτήριο για ποιότητα στον πολιτικό λόγο, αν κρίνει κανείς από την σύνθεση της προηγούμενης Βουλής.
 
Σε σύνολο τριακοσίων βουλευτών αν δεν κάνω λάθος οι διακόσιοι δέκα είχαν εκλεγεί για πρώτη φορά. Δεν μπαίνουν φυσικά όλοι σε ένα τσουβάλι, αλλά οι περισσότεροι ήταν άστα να πάνε...
 
Είχαμε την χειρότερη Βουλή των τελευταίων δεκαετιών. Και δεν συμπεριλαμβάνω σε αυτούς, τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, όπου σε αυτή την ομάδα είχαμε φασίστες, μπράβους της νύχτας, κατηγορούμενους για εγκληματικές πράξεις που ήδη βρίσκονται στον Κορυδαλλό, γραφικούς, τυχάρπαστους τύπους.
 
Ας τους... χαίρονται όσοι τους έστειλαν.
 
Αναφέρομαι σε άλλους με ροπή στον λαικισμό, στους τσαμπουκάδες στα έδρανα και στα τηλεοπτικά παράθυρα, τους αδιάβαστους, τους αμόρφωτους, τους... αμίλητους.
 
Βρίσκονται σχεδόν σε όλες τις κοινοβουλευτικές ομάδες.
 
Ας φροντίσουμε λοιπόν όλοι μας να μην ξαναστείλουμε στη νέα Βουλή τέτοια κελεπούρια...
 
Θα μου πείτε, «εικόνα σου είμαι, κοινωνία και σου μοιάζω…».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.