search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:58
MENU CLOSE

Λήξη συναγερμού στο Παρίσι – Συνελήφθη ο δράστης, ελεύθεροι οι όμηροι

16.01.2015 12:30
Λήξη συναγερμού στο Παρίσι - Συνελήφθη ο δράστης, ελεύθεροι οι όμηροι - Media

Αίσιο τέλος είχε η νέα υπόθεση ομηρείας σε προάστιο του Παρισιού. Ο δράστης συνελήφθη από την αστυνομία ενώ οι όμηροι αφέθηκαν ελεύθεροι. Με ψυχολογικά προβλήματα ο δράστης, δεν πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση διαβεβαιώνουν οι γαλλικές αρχές. 

Αίσιο τέλος είχε η νέα υπόθεση ομηρείας σε προάστιο του Παρισιού. Ο δράστης, που κρατούσε τουλάχιστον τρεις ομήρους, συνελήφθη από τις αρχές ενώ οι όμηροι αφέθηκαν ελεύθεροι.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε ταχυδρομείο στην Κολόμπ. Σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ, ο δράστης ήταν οπλισμένος με καλάσνικοφ και χειροβομβίδες και, σύμφωνα με την αστυνομία, γνωστός στις Αρχές.

Γαλλικές πηγές ανέφεραν ότι ο δράστης πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα. Για "ερωτική απογοήτευση", έκανε λόγο τοπικός αξιωματούχος στην εφημερίδα Liberation.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:58