search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:46
MENU CLOSE

Άνετη επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ βλέπουν οι… μπούκηδες

19.01.2015 22:00
oldphotossp1501grex1421691821.jpg

Ακόμα και οι… μπούκηδες βλέπουν άνετη επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου. 

Ακόμα και οι… μπούκηδες βλέπουν άνετη επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου. Η απόδοση του κόμματος της (σημερινής) αξιωματικής αντιπολίτευσης στα στοιχήματα είναι ιδιαίτερα χαμηλή (δηλαδή θεωρείται βέβαιη), κάτι που προεξοφλεί και τη νίκη του.

Αντίθετα η Νέα Δημοκρατία είναι μια πιο ελκυστική σε αποδόσεις «πονταρισιά» για τους… τολμηρούς, ενώ στο στοίχημα για το τρίτο κόμμα τη χαμηλότερη απόδοση έχει η Χρυσή Αυγή, που σημαίνει ότι οι «μπούκηδες» τη βλέπουν πάνω από το Ποτάμι.

Στα περισσότερα γραφεία στοιχημάτων η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ δίνει απόδοση από 1,1 έως 1,2. Αντίθετα μια πρωτιά της Νέας Δημοκρατίας παίζει με απόδοση 5,5 – 5,7. Δηλαδή πολιτικά δεν βγαίνει με τίποτα… Μετά από αυτά το χάος: το ΠΑΣΟΚ για πρώτο κόμμα βγάζει απόδοση 500, το ΚΚΕ 300 και οι ΑΝΕΛΛ 1.000.

Αντίστοιχα η «πονταρισιά» στον Αλέξη Τσίπρα για πρωθυπουργό επίσης παίζεται «χαμηλά» (απόδοση 1,20 – 1,23), μια και οι περισσότεροι τον βλέπουν σίγουρο. Ο Σαμαράς δίνει από 5,75 μέχρι και 7,5, ενώ τα γραφεία παίζουν και την υπόθεση ενός άλλου προσώπου με απόδοση από 6 έως 8. Ενδιαφέρον είναι ότι σε επίπεδο αποδόσεων ο Γιώργος Παπανδρέου «προηγείται» ως θεωρητική πιθανότητα του Βαγγέλη Βενιζέλου με απόδοση 34 έναντι 51…

Σε ό,τι αφορά τη διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ από τη Ν.Δ., που παίζεται περίπου με το σύστημα over – under, μια διαφορά χαμηλότερη των 3,5 μονάδων παίζεται με απόδοση 1,69 – 1,75. Δηλαδή πολιτικά θεωρείται επικρατέστερη. Μια διαφορά μεγαλύτερη του 3,5% παίζεται με υψηλότερες αποδόσεις κοντά στο 2.

Με over – under παίζεται και το ποσοστό των κομμάτων με μια ενδιαφέρουσα καταγραφή. Η απόδοση για ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ άνω του 33% βρίσκεται στο 1,8 και είναι ακριβώς η ίδια για πρόβλεψη ποσοστού κάτω του 33%. Το ίδιο συμβαίνει και με τα στοιχήματα για το εκλογικό ποσοστό της Ν.Δ. με απόδοση 1,8 για κάτω από 29,5% και 1,95 για ποσοστό πάνω από 29,5%.

Έτσι, ενώ τα πολιτικά συμπεράσματα είναι προφανή, όσοι επιθυμούν να βγάλουν κάποιο κέρδος από τον στοιχηματισμό στα πολιτικά θα πρέπει να κινηθούν μάλλον σε άλλα στοιχήματα, όπως τα ποσοστά των μικρότερων κομμάτων. Τα σημεία με ενδιαφέρον σε over – under είναι το επίπεδο του 6,6% για τη Χρυσή Αυγή, το 6% για το Ποτάμι, το 5,5% για το ΚΚΕ και το 4% για το ΠΑΣΟΚ. Και μη χειρότερα, λοιπόν, μια και με βάση τις αποδόσεις η Χρυσή Αυγή έρχεται τρίτο κόμμα, ενώ οι ΑΝΕΛΛ δεν μπαίνουν στη Βουλή…

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50