search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 04:32
MENU CLOSE

«Ο Σαμαράς νόμιζε ότι θα μας εξαφανίσει. Εκείνος θα εξαφανιστεί» λέει ο Κουίκ (Video)

26.01.2015 07:09
«Ο Σαμαράς νόμιζε ότι θα μας εξαφανίσει. Εκείνος θα εξαφανιστεί» λέει ο Κουίκ (Video) - Media

Βολές κατά του Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας των ΑΝΕΛ Τέρενς Κουίκ. «Καμία προσυνεννόηση για κανένα υπουργείο ή για κανένα κυβερνητικό σχήμα», δήλωσε για την συνάντηση Τσίπρα-Καμμένου.

Βολές κατά του Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας των ΑΝΕΛ Τέρενς Κουίκ. «Καμία προσυνεννόηση για κανένα υπουργείο ή για κανένα κυβερνητικό σχήμα» δήλωσε για την συνάντηση Τσίπρα-Καμμένου.
 
Μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1 ο Τέρενς Κουίκ δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι ««Χαίρομαι ιδιαίτερα που βλέπω τα ξινισμένα μούτρα απέναντι του όποιου Σαμαρά, ο οποίος νόμιζε ότι θα μπορούσε εμάς να μας εξαφανίσει από το χάρτη. Εκείνος θα εξαφανιστεί και, αν διάβασε και το tweet του Ευάγγελου Αντώναρου χθες back to the roots – πίσω στις ρίζες, νομίζω ότι θα πρέπει να πήρε ορισμένα μηνύματα».
 
Για την συνάντηση Τσίπρα-Καμμένου που αναμένεται να πραγματοποιηθεί το πρωί της Δευτέρας ο Τέρενς Κουίκ ανέφερε ότι δεν υπάρχει καμία προσυνεννόηση για κανένα υπουργείο ή για κανένα κυβερνητικό σχήμα. «Έβαζα πάντα πάνω απ' όλα το κίνημα και μετά τον εαυτό μου», σημείωσε χαρακτηριστικά.  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50