search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:19
MENU CLOSE

Ο Γιώργος Δώνης «προ των πυλών» της Εθνικής Ελλάδας

04.02.2015 07:22
Ο Γιώργος Δώνης «προ των πυλών» της Εθνικής Ελλάδας - Media

Σε ελληνική επιλογή φαίνεται πως καταλήγει η ΕΠΟ για την θέση του νέου Ομοσπονδιακού προπονητή, αφού ο Γιώργος Δώνης δείχνει την παρούσα στιγμή να έχει τον πρώτο λόγο

Σε ελληνική επιλογή φαίνεται πως καταλήγει η ΕΠΟ για την θέση του νέου Ομοσπονδιακού προπονητή, αφού ο Γιώργος Δώνης δείχνει την παρούσα στιγμή να έχει τον πρώτο λόγο και ισχυρό… ρεύμα εντός του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, που θα λάβει άλλωστε και την τελική απόφαση.
 
Ο πρώην προπονητής του ΑΠΟΕΛ φέρεται να είναι το φαβορί και μόνο αν προκύψει κάποια άλλη πρόταση από το εξωτερικό, μπορεί να αλλάξει κάτι και να μην λάβει το… χρίσμα, ώστε να αποτελέσει τον διάδοχο του Κλάουντιο Ρανιέρι.
 
Ο Σέρχιο Μαρκαριάν μπορεί να αρέσει πολύ στον Γιώργο Καραγκούνη, καθώς πληροί τις προδιαγραφές που έχει θέσει και τον γνωρίζει πολύ καλά, αφού έχει συνεργαστεί μαζί του, εντούτοις υπάρχουν πολλοί που δεν «ψήνονται» με την περίπτωσή του.
 
Η ΕΠΟ προτείνει 300.000 ευρώ για 1,5 χρόνο στον Γιώργο Δώνη συν μπόνους πρόκρισης στην τελική φάση του EURO 2016, έστω και αν η Εθνική μας δεν είναι το φαβορί, έχοντας μόλις έναν πόντο σε τέσσερα παιχνίδια.
 
Το θέμα θα ξεκαθαρίσει οριστικά 10 με 11 Φλεβάρη, όταν και θα συνεδριάσει το Δ.Σ. της ΕΠΟ, όπως άλλωστε έχει προαναγγείλει και ο Γιώργος Γκιρτζίκης, ενώ πιθανότατα θα προηγηθεί νέα επαφή του με τον Γιώργο Καραγκούνη. Ήδη έχει αργήσει πολύ να κλείσει αυτό το «μέτωπο» και πρέπει να βρεθεί ο διάδοχος για να ξεκινήσει άμεσα δουλειά.
 
 
 
Πηγή: sport24.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:17