search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 04:00
MENU CLOSE

Πυρετός διαβουλεύσεων – Τον Αμερικανό Πρέσβη βλέπει το απόγευμα ο Τσίπρας

06.02.2015 13:03
Πυρετός διαβουλεύσεων - Τον Αμερικανό Πρέσβη βλέπει το απόγευμα ο Τσίπρας - Media

Συνάντηση με τον Αμερικανό Πρέσβη Ντέιβιντ Πήρς θα έχει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας το απόγευμα στο Μαξίμου. Σύμφωνα με κύκλους του Μαξίμου η συνάντηση έχει τυπικό χαρακτήρα.

Συνεχίζεται ο πυρετός διαβουλεύσεων και συσκέψεων της κυβέρνησης εν όψει των επόμενων κρίσιμων σταθμών, δηλαδή των προγραμματικών δηλώσεων που ξεκινούν την Κυριακή το απόγευμα, του έκτακτου Eurogroup και της Συνόδου Κορυφής στις 12 Φεβρουαρίου.
 
Συνάντηση με τον Αμερικανό Πρέσβη Ντέιβιντ Πήρς θα έχει ο Αλέξης Τσίπρας το απόγευμα στο Μαξίμου. Σύμφωνα με κύκλους του Μαξίμου η συνάντηση έχει τυπικό χαρακτήρα.
 
Πριν λίγο ολοκληρώθηκε η συνάντηση του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη με τον αμερικανό υφυπουργό Οικονομικών των ΗΠΑ Νταλίπ Σάιν, στο πλαίσιο της επίσκεψης αμερικανικού κλιμακίου στην Αθήνα προκειμένου να ενημερωθεί για τις θέσεις και τις προτάσεις της κυβέρνησης για το χρέος και τη νέα συμφωνία που διεκδικεί. Η Επίσκεψη αυτή σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές είχε συμφωνηθεί στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν την περασμένη εβδομάδα ο πρωθυπουργός με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα. Χτες ο αμερικανός αξιωματούχος συναντήθηκε και με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη.
 
Στο μεταξύ, το μεσημέρι της Παρασκευής συγκαλείται έκτακτη σύσκεψη του πρωθυπουργού με το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης στη Βουλή προκειμένου να χαραχθούν οι επόμενες κινήσεις εν όψει του Eurogroup της 11η Φεβρουαρίου.
 
Αύριο το μεσημέρι συνεδριάζει εκ νέου το Κυβερνητικό Συμβούλιο προκειμένου οι υπουργοί να παρουσιάσουν λεπτομερώς το πλαίσιο των προγραμματικών τους δηλώσεων καθώς χθες ο πρωθυπουργός ζήτησε στοιχεία για το ποιες είναι οι δυνατότητες εξοικονόμησης πόρων σε κάθε υπουργείο και ποιες σπατάλες θα σταματήσουν. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50